Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,351.31
+76.66
Ethereum
$3,144.64
-2.02
Litecoin
$84.85
+1.17
DigitalCash
$30.43
+0.48
Monero
$120.01
+1.62
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.58
+0.45
Dogecoin
$0.15
0

Popüler Altcoin’in Google Hamlesi Sonrası Fiyat Fırladı

0 693

Popüler Altcoin’in Google Hamlesi Sonrası Fiyat Fırladı.

Google Cloud, sermaye piyasaları veri analizi için akıllı sözleşmeler kullanacak. Google Cloud, tüm sermaye piyasalarına doğru fiyat verileri sağlamak için zincirler arası veri oracle blockchain, Band Protocol ile entegre oldu.

Entegrasyon ne Getirecek?

Google Cloud’a göre, entegrasyon Google BigQuery’de yayında ve analiz verileri makine öğrenimi yoluyla anında türetilecek.Band Protocol, ortaklığın platformun kullanım örneklerini zorlayacağını ve BandChain’de bulunan verileri daha da genişleteceğini belirtiyor. Finansal veriler, kendisini yeni bir merkezi olmayan oracle’ın yaratılmasını destekleyen bir veri kümesi olarak sunan otomatik kodlayıcı-kod çözücüden alınacak.Band, kullanıcıların harici veriler için merkezi olmayan oracle’lardan yararlanmasını sağlamaya odaklanıyor. Bir tweet’te Band Protocol entegrasyonun etkisini şu şekilde açıkladı:

“Google Cloud ve Band Protocol birlikte, araştırmacıları ve geliştiricileri, Band Protocol oracle’larının esnek tasarımı aracılığıyla, uygulama ister blockchain üzerine ister Web 2 üzerine kurulu olsun, herhangi bir harici veri kaynağı ve türü için merkezi olmayan oracle’ları kullanma konusunda güçlendiriyor.”

Band Protocol, Google BigQuery ile entegrasyonun, blok zinciri sektörü ile geleneksel işletmeler arasındaki boşluğu doldurma misyonunun bir parçası olduğunu söyledi.

BAND Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı

CoinMarketCap verilerine göre, haber Band fiyatını doğrudan etkiledi ve değeri %29 artarak 21,23 dolardan işlem gördü. Varlık ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyesi 23.19 $’a ulaştı. Son 24 saatte Band’ın işlem hacmi ise %385 arttı.

Band’ın ortaklığı, Chainlink’in merkezi olmayan oracle çözümlerine hakim olduğu düşünüldüğünde çok önemli bir gelişmedir. Genel olarak, merkezi olmayan oracle çözümleri, kripto para piyasalarındaki altyapının önemli bir parçasıdır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.