Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,305.05
-237.11
Ethereum
$3,207.72
+16.58
Litecoin
$85.20
-1.08
DigitalCash
$31.61
-0.17
Monero
$122.63
-0.16
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.26
-0.13
Dogecoin
$0.16
-0

Peter Brandt : Şuan kriptoya yatırım yapmıyorum

0 330

Peter Brandt : Şuan kriptoya yatırım yapmıyorum

Tescilli ticaret şirketi Factor LLC’nin CEO’su Peter Brandt, konu blockchain ile daha geleneksel yatırımlar arasında seçim yapmaya geldiğinde borsada çimin daha yeşil olabileceğini söyledi. Bununla birlikte, her şeyin insanların temel para birimi seçimine bağlı olduğunu da not etti. Brandt, sonraki hamlelerini belirlerken çoğunlukla ABD dolarına geçtiği konusunda netti.

 “Şu anda hisse senedi piyasasındaki fırsatların kripto piyasasında olduğundan daha büyük olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Zihniyetini kendi neslininkine bağlayarak, “Kendimi gerçekten kriptoda çok fazla spekülasyon yaptığını görmüyorum,” diye devam etti. 1976’dan beri geleneksel piyasa ticaretine katılan Brandt, Factor LLC’yi 1980 yılında, blockchain tabanlı varlıkların icadından on yıllar önce kurdu.

“Net değeri ABD doları cinsinden tanımlayan bir nesildeyim,” diyen Brandt, USD’nin standart varlık depolama yöntemi olduğunu belirtti. 1970’lerde insanların sattıkları kayalar için para ödediğini gören bir hevesle ilgili olarak, “Genç nesil, birçoğu, kendi para birimi Bitcoin veya her neyse – yani, evcil kayaları ne olursa olsun,” dedi. kutulardaki evcil hayvanlar. 

İstifleme satsları , Bitcoin’de servet depolayan kripto katılımcılarını ifade ederken, ticaret ve diğer karları daha uzun vadeli bekletme için Bitcoin’e geri koyar. Endüstrinin çoğu aynı zamanda varlığı bir koruma veya değer deposu olarak görüyor ve bu da ABD dolarının geçtiğimiz on yıllardaki rolünden olası bir kuşak değişimine işaret ediyor. 

Brandt, şu anki zihniyetiyle ilgili olarak, “Gözümün önünde durmak ve fırsatları aramak istiyorum” dedi. “Şu anda seçici hisse senetlerinde daha büyük fırsatlar görüyorum – geniş piyasada değil, seçilmiş hisse senetlerinde – ve kriptoda daha az.Ana akım varlıklar 2020’de yükseldi , bu nedenle Brandt’ın düşünce süreci mevcut borsa atmosferiyle uyumlu değil. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.