Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,911.68
+514.79
Ethereum
$3,121.08
+13.34
Litecoin
$88.16
+4.9
DigitalCash
$29.94
-0.18
Monero
$121.43
+2.6
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.67
+0.55
Dogecoin
$0.15
-0

Peter Brandt: Ripple’ı Short’lamayacağım!

0 343

Peter Brandt: Ripple’ı Short’lamayacağım!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple’a resmen dava açtığını açıkladı. Efsanevi analist Peter Brandt, SEC Ripple’a dava açarken önemli açıklamalarda bulunuyor. Peter Brandt da SEC’in açtığı davaya olumlu yaklaşan isimler arasında yer alıyor. Usta analist, Ripple’ın yasal sorunlarının şaşırtıcı olmadığını belirtiyor ve XRP’yi manipüle edilmiş bir aldatmaca olarak nitelendiriyor.

SEC, Ripple’a resmen dava açtığını açıkladı

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, geçtiğimiz günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’nun şirkete dava açmak üzere olduğunu söyledi.  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ise kısa süre önce Ripple’a ve 2 yöneticisine karşı resmen dava açtığını açıkladı. SEC, şirketi ve Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortak Chris Larsen’i kayıt dışı menkul kıymet satmakla suçluyor. Ayrıca SEC, Ripple’ın nakdi olmayan bedel karşılığında milyarlarca XRP dağıttığı da iddia ediyor.

Ripple (XRP) İçin Dip Seviye Yakın mı? İşte Ünlü Analistin Yorumları

Bu gelişme piyasanın gündemine bomba gibi düştü. Uzmanlar şimdi yaklaşmakta olan davanın Ripple için ne gibi etkileri olacağını ve XRP’nin büyük borsalar tarafından delist edilip edilmeyeceğini düşünüyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, dava konusunda “Haklıyız ve agresif bir şekilde savaşıp kazanacağız.” diyor. Brad Garlinghouse, SEC’e yönelik eleştirisini yeniliyor ve bunun sadece XRP’ye değil tüm sektöre bir saldırı olduğunu iddia ediyor. Brad Garlinghouse konuya yönelik şunları söyledi:

HEPİMİZ BU İŞTE BİRLİKTEYİZ.

Peter Brandt: Ripple (XRP) manipüle edilmiş bir aldatmaca

Brad Garlinghouse’un açıklamaları üzerine bazı uzmanlar, merkezi olmayan kripto para birimlerinin SEC tarafından dava edilemeyeceğini belirtiyor. Efsanevi trader Peter Brandt da Ripple’a açılan dava konusuna değindi. Yakın zamanda attığı bir tweet’te Peter Brandt, Ripple’ın yasal sorunlarla boğuşmasının şaşırtıcı olmadığını vurguladı. Usta analist, bir kez daha XRP’yi sert bir dillle eleştirdi.

Ripple Kurucu Ortağı Jed McCaleb 29.5Milyon XRP Sattı!

Peter Brandt, XRP’nin Ripple ile olan ilişkisi nedeniyle “manipüle edilmiş bir aldatmaca” olduğunu vurguluyor. Ancak usta analist, kripto para borsalarıyla ilgili endişeler nedeniyle çok nefret ettiği kripto para birimini dahi short’lamayacağını açıkladı. Peter Brandt konuya yönelik şunları söyledi:

XRP’Yİ BİLE SHORT’LAMAM. BAZI BORSALARIN PATLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BAZILARIYLA BAŞA ÇIKMAK İÇİN İYİ BİR KARŞI TARAF RİSKİ DEĞİL.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.