Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$60,862.84
-806.3
Ethereum
$2,931.45
-79.37
Litecoin
$77.89
-2.69
DigitalCash
$27.64
-0.36
Monero
$111.68
-6.21
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$24.84
-0.84
Dogecoin
$0.14
-0.01

Milyarder yatırımcı : Bitcoin’in durumundan endişe duyuyorum

0 328

Milyarder yatırımcı : Bitcoin’in durumundan endişe duyuyorum

Milyarder yatırımcı Frank Giustra, hükümetlerin ve merkez bankalarının Bitcoin (BTC)’in evrensel benimseme yolculuğunu bastırmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylüyor.

Frank Giustra: Bitcoin’e ne yapacakları konusunda endişeliyim

Yeni verdiği bir röportajda milyarder yatırımcı Frank Giustra, merkez bankalarının kendi kripto para birimlerini (CBDC’ler) çıkarmayı başarırsa, muhtemelen Bitcoin’i piyasada istemeyeceklerine dikkat çekiyor. Frank Giustra konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ÖZELLİKLE BİTCOİN, FİAT PARA BİRİMLERİ İÇİN BİR TEHDİT, GERÇEK BİR TEHDİT HALİNE GELİRSE HÜKÜMETLERİN VE MERKEZ BANKALARININ NE YAPACAKLARI KONUSUNDA ENDİŞELİYİM. BİLDİĞİNİZ GİBİ, BİRÇOK MERKEZ BANKASI KENDİ KRİPTO PARA BİRİMLERİNİ ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYOR. VE OZAMAN PİYASADA REKABETİ İSTEMEYECEKLER VE BUNU ÇOK ZORLAŞTIRACAKLAR. HÜKÜMETLER VE MERKEZ BANKALARI BİTCOİN’İN EVRENSEL OLARAK BENİMSENMESİNİ ÇOK ZORLAŞTIRACAK. YOL BOYUNCA BARİKATLAR KOYACAKLAR.

Bu Ülkede İnternetin Fişi Kesilince Bitcoin Ticareti Sıfıra İndi

Milyarder yatırımcı: Para ve sermaye kontrollerini Bitcoin’e karşı kullanabilirler

Kanadalı yatırımcı, para ve sermaye kontrollerine dikkat çekiyor ve konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

HÜKÜMETLERİN VE MERKEZ BANKALARININ PARA BİRİMLERİNİ KORUMAYA ÇALIŞIRKEN KARARLILIKLARINI ASLA KÜÇÜMSEYEMEYECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM. PARA VE SERMAYE KONTROLLERİNİ DUYDUNUZ. ABD DAHİL BİRÇOK ÜLKEDE TARİHİMİZİN BİR PARÇASI OLDU. 1933 YILINDA 40 YIL SÜREN ALTIN MÜLKİYETİNİ YASADIŞI HALE GETİRME ŞEKLİNDE GELDİ. BU, ABD DOLARINI KORUMAK İÇİN BİR SERMAYE KONTROLÜ BİÇİMİYDİ. BUNU, PARA KONTROLLERİNİN OLDUĞU 1979 ÖNCESİ BRİTANYA’DA GÖRDÜNÜZ. GÜNEY AFRİKA’DA GÖRDÜNÜZ. BUNU SAVAŞ ÖNCESİ ALMANYA’DA GÖRDÜNÜZ. BUNU 2015 GİBİ YAKIN ZAMANDA YUNANİSTAN’DA GÖRDÜNÜZ.  PARA VE SERMAYE KONTROLLERİ VEYA BU FELSEFEYİ BİTCOİN’E KARŞI KULLANMALARI BİR OLASILIK VE BUNU HESABA KATMALISINIZ.

Frank Giustra: Tüm güçleriyle Bitcoin’i zayıflatmaya çalışacaklar

Frank Giustra, bunu bir adım öteye taşıyor ve merkez bankalarının altın’a sahip olduğunu vurguluyor. Frank Giustra konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

MERKEZ BANKALARI BİTCOİN’E SAHİP DEĞİL. ALTIN, DÖVİZ REZERVLERİNİN TEMEL BİR PARÇASI VE HER ZAMAN ÖYLE OLACAK. BİR ŞEY YAPARLARSA, KENDİ KRİPTO PARA BİRİMLERİNİ ÇIKARACAKLAR. BİTCOİN SATIN ALMAYACAKLAR, ÇÜNKÜ TÜM GÜÇLERİYLE BİTCOİN’İ ZAYIFLATMAYA ÇALIŞACAKLAR.

Bitcoin Fiyatı Düşüş Yaşarken Weiss Ratings "Boğa Koşusu Bitmedi" Diyor

Ünlü yatırımcı: Bitcoin çok daha yüksek bir fiyata çıkacak

Frank Giustra, Bitcoin hakkında uzun vadeli kasvetli bir görünüme sahip olsa da önde gelen kripto para biriminin önümüzdeki aylarda yükselme potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Frank Giustra konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ŞU ANDA BİTCOİN BU AŞAMADA, SONUNDA BAHSETTİĞİM AŞAMAYA ULAŞACAK. ANCAK BENCE BU, PEK ÇOK NEDENDEN ÖTÜRÜ ÇOK UZUN BİR YOLCULUK. BU ÇOK DAHA YÜKSEĞE ÇIKMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ. SANIRIM BİTCOİN, BU İNSANLARIN BAZILARININ TAHMİN ETTİĞİ ŞEYİ YAPACAK VE ÇOK DAHA YÜKSEK BİR FİYATA ÇIKACAK.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.