Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,303.08
-491.96
Ethereum
$3,556.51
-17.31
Litecoin
$102.56
+7.3
DigitalCash
$40.13
+1.69
Monero
$135.03
-2.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$34.78
+2.55
Dogecoin
$0.21
-0

Bu 7 altcoin’in patlama zamanı geldi

0 404

Bu 7 altcoin’in patlama zamanı geldi.

Popüler bir kripto trader’ı olan Altcoin Psycho, merkezi olmayan finans (DeFi) piyasasına dikkat çekiyor. Analist, DeFi piyasasının 2017’nin dev boğasını utandıracak bir performans sergilemeye hazır olduğunu söylüyor.

Altcoin Psycho: DeFi piyasası 2017’nin dev boğasını utandırmaya hazır!

“Altcoin Psycho” ismiyle bilinen popüler bir trader, önemli kripto para tahminlerinde bulunuyor. Altcoin Psycho, şu anda DeFi piyasasına girmenin 2016’da ETH satın almaya benzer olduğunu vurguluyor. Altcoin Psycho konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DEFİ BALONU, İŞLER GERÇEKTEN GİDERKEN ICO BALONUNU ÇOCUK OYUNCAĞI GİBİ GÖSTERECEK… PEK ÇOK İNSAN DEFİ’NİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLE BİLMİYOR. ŞU ANDA DEFİ’YE GİRMEK 2016’DA ETH SATIN ALMAYA BENZER.

Ünlü Ekonomistten Kritik Yorum: Bitcoin’den Değil, Bundan Korkmalısınız!

İşte popüler analistin patlayacağına inandığı altcoin’ler

Bu ayın başlarında ünlü trader, Reserve Rights stablecoin protokolünün bir yardımcı tokeni olan Reserve Rights Token’e (RSR) bakmaya başladığını duyurdu. Ayrıca popüler trader, merkezi olmayan zincirler arası likidite tokeni THORchain (RUNE), merkezi olmayan borsa SushiSwap (SUSHI) ve merkezi olmayan türev borsası Serum (SRM)’a yatırım yaptığını açıkladı.

Buna ek olarak ünlü analist, sentetik varlık protokolü Synthetix (SNX), akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA) ve proof of stake Blockchain protokolü Alogrand (ALGO)’ı “zamanı gelen” kripto paralar olarak adlandırıyor.

Ticari Kredi Faizleri Artışını Sürdürürken Dolar/TL Kuru İvme Kazandı

Altcoin Psycho: Bir Bitcoin katili için 0 anlatı olacak

Kripto lideri Bitcoin‘e gelince analist, yatırımcıların BTC’nin bir numaralı değer deposu olarak neredeyse hiç tartışmasız kaldığını fark etmeleri gerektiğini söylüyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ÖNÜMÜZDEKİ ALTCOİN SEZONUNDA, YENİ BİR ‘ETHEREUM KATİLİ’ İÇİN PEK ÇOK ANLATI OLACAK. BİR BİTCOİN KATİLİ İÇİN 0 ANLATI OLACAK. MAKSİMALİST DEĞİLİM AMA BUNU AKLINIZDA BULUNDURUN.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.