Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,831.64
+2224.62
Ethereum
$3,570.40
+82.04
Litecoin
$93.91
+0.13
DigitalCash
$38.40
+0.73
Monero
$135.36
-3.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.47
+0.96
Dogecoin
$0.22
+0.04

Mesajlaşma Uygulaması Line Kripto Borsası Açacak!

0 502

Bir dönem Türkiye’de yaptığı reklamlarla birlikte adından bahsettirmeyi başarmış olan Line kripto borsası açmak istiyor.

Japonya merkezli sosyal mesajlaşma uygulaması olarak ön plana çıkan hizmet, ABD ve Japonya haricindeki kullanıcılara ilk etapta ulaşacak.

BITBOX adına sahip olacak yeni kripto para borsasında minimum 30 farklı kripto para olması beklentisi mevcut. Dil desteğinin gelişmiş olarak yapılması ön planda tutuluyor olmakla beraber 15 farklı dilde destek sağlanacak.

Line kripto borsası, ilk olarak kripto ve nakit para takası yapmayacak

BITBOX için Line tarafından yapılan açıklamada, özgün yenilikçi finansal hizmetler sunma çabasının olduğu belirtildi. İlk etapta sadece kripto paralar arasında değişim yapılabileceğine dair açıklamaların yapılıyor olmasıyla birlikte, nakit para ve kripto para takası olmayacak. Açılışının gerçekleştirilerek kullanıcı kitlesinin büyümesinin ardından, takasın sadece kripto paralarla sınırlı tutulmaması gerektiğine dair beklenti mevcut.

Şirket tarafından henüz BITBOX için sadece ilk etaba dair bilgiler açıklanırken, gelecek yıllarda ne gibi değişimlerin olacağı konusunda açıklama yapılmadı.

Milyonlarca kullanıcıya sahip Line’ın tanıtım için izleyeceği yol merak Konusu

Dünyanın dört bir yanında kullanılan Line uygulaması, şirketin yeni hizmeti BITBOX için nasıl bir etkiye sahip olacağı ise merak konusu.

Milyonlarca farklı kullanıcıya kripto para borsasının nasıl sunulacağına dair henüz pazarlama çalışmaları üzerine herhangi bir bilgi bulunmuyor. Borsanın faaliyete geçmesinin ardından izlenecek yolun görülebilmesi mümkün olacak.

Tıpkı uygulamada olduğu gibi, mobil ödeme hizmeti olarak ön plana çıkan Line Pay ve kripto para borsası arasında nasıl bir entegrasyon olacağı da merak konusu.

Yapılan planlamanın izlerinin BITBOX kripto para borsası açıldıktan sonra net olarak görülebilmesi mümkün olacak. Henüz lisans alma çabalarının devam ettiği bir çalışma olsa da, Ekim ayı içerisinde resmi olarak işlemlerin tamamlanarak kuruluşunun duyurulması bekleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.