Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,765.06
+2100.88
Ethereum
$3,552.61
+55.65
Litecoin
$95.66
+1.29
DigitalCash
$38.29
+0.55
Monero
$134.89
-1.83
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.45
+1.05
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bitnovo, Bitcoin Cash’i Destekleyecek!

0 314

Bitnovo, 26 ve Bitcard destekleyici şirketi olarak varlık gösteriyor olmasıyla beraber Bitcoin Cash’e yönelik olarak da destek vereceğini resmi olarak duyurdu.

Hizmet kullanıcıları tarafından, aktif olarak kullanımları desteklenen kripto para birimlerinin yanı sıra Bitcoin Cash ile ödeme yapabilme olanağı sunulacak. Hem 26 hem de Bitcard için BCH yükleyebilme izni tanınıyor.

Bitcoin Cash, kullanıcılar arasındaki elektronik nakit birimlerden biri olarak görülür. Ortaya çıkmasının temeli, 2007 yılına kadar uzanır. Bitcoin’in veri sınırına sahip olması nedeniyle belirli bir sürenin ardından duraklama yaşanması durumunun görülmesinin önüne geçmesi amacına sahip olan BCH, veri sınırının genişletilebilmesine olanak sağladı.

Bitcoin’in duraklamasının önüne geçme amacına sahip olarak oluşturulan Bitcoin Cash’in oluşturulmasının ardından iki kripto para birimi de yükseliş göstermişti. Günümüze gelene dek sistemlerin aktif olarak işlemesi ve aynı zamanda herhangi bir düşüş yaşamadan ilerleyiş göstermeleri sayesinde değer açısından yüksek seviyeye ulaştılar.

Bitnovo platformu kullanıcıları için Bitcoin Cash kullanımıyla işlem yapabilme olanağının sunuluyor olması, fark yaratan en önemli detaylar arasına girmeyi başardı. Hem N26 hem de Bitcard kullanıcılarının tamamı BCH desteği sayesinde aktif olarak tüm işlemlerinde Bitcoin Cash kullanımına sahip oldular.

Bitnovo fark yaratıyor

Bitnovo, fiziksel olarak yapılan ödemeler için kripto para hizmetlerini kullanıma sunması ve aynı zamanda kripto paraları desteklemesi sayesinde piyasada büyük bir dönüşüm farkı yaratmayı başarmış durumda.

Yüzlerce farklı şirketin aktif olarak Bitcoin Cash’i kullanıyor olmasıyla beraber, Bitnovo tarafından da desteğin getirilmesiyle beraber yeni şirketlerin ödemelerinde BCH kabul etmelerinin önü açılacak gibi görünüyor.

Oluşturulduğu dönemden itibaren sürdürdüğü gelişimiyle çok sayıda şirket tarafından kullanılıyor olması ve gelecek dönemlerde de kullanılacak olarak tanınması büyük bir fark yaratmada ön planda.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.