Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,540.16
-122.12
Ethereum
$3,037.72
-6.68
Litecoin
$81.09
+3.56
DigitalCash
$28.18
+0.41
Monero
$114.63
-6.65
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.68
-0
Dogecoin
$0.15
-0.01

Litecoin Kurucu Lee’nin Anketli Tweeti Tartışmaya Yol Açtı

0 398

Litecoin (LTC) kurucusu Charlie Lee, “Bitcoin Maximalistlerin aslında Bitcoin Extremistleridir” tweeti tartışmalara yol açtı.

Litecoin kurucusu Lee, şu tweeti paylaştı; “Bazı ilan edilmiş Bitcoin Maximalistleri aslında Bitcoin Extremistleridir. Diğer tüm paraların aldatmaca olduğunu ve sıfıra gideceklerini düşünüyorlar. Maximalistler, Bitcoin’in baskın kripto para biriminin baskın olduğunu ve baskın kalacağını düşünüyor; ancak altcoinlere de yer var.”

Lee, ayrıca, bir Twitter anketi açtı. Kullanıcılara “Bitcoin Extremist”, “Bitcoin Maximalist”, “Altcoin Maximalist” veya “Bitocin olmayan” sorularını yöneltti. Saat 23.00’te sona erecek ankette 28 binden fazla oy kullanıldı.

Lee’nin sözlerine bir dizi tepkiler geldi. Tepkiler arasında olumlu ve olumsuz cevaplar yer aldı. Kripto endüstrisi figürlerinden biri olan Jameson Lopp, alaycı bir üslupla, “Bitcoin Supremacists, lütfen! Exremistlerin olumsuz çağrışımları var.” dedi. Ayrıca, “Kendimi, Ayrılmış Tanık (SegWit) olarak tanımlanıyorum.” diye de ekledi.

Lee’nin provokasyonuna dikkat eden Uluslararası Blockchain Emlak Birliği’nin (IBREA) kurucusu Ragnar Lifthrasir, Lee’nin “yanlış yolda” olduğunu söyledi. Ayrıca, aşırılıkçılığın jargonunu kullananlarının görüşünün “Charlie’den farklı” olduğunu belirtti.

Lee’nin yorumları, Bitcoin’in “maksimalizm” olup olmadığı konusundaki tartışmaları da kışkırttı. Bitcoin’in marka baskınlığının üzerinde, altcoin kurucuları tarafından iddia edilen bir pazarlama teriminden biraz daha fazlası olduğunu vurgulayan yorumlar yapıldı.

Bazı yorumcular, -herhangi bir iddiada bulunmadan-, kripto para birimleri üreten bir sektördeki başarılı projelerin ayrılacağını kaydetti. Ayrıca, serbest piyasa ve somut kullanım durumları ortaya çıkacağını belirttiler.

Bitcoin’in pazar kapitalizasyonunun toplam kripto pazar sınırındaki payı yüzde 51,8.

Yeni yılın zirvesinde tokenizasyon protokolü Stellar’ın kurucusu ve CTO Jed McCaleb, kışkırtıcı bir şekilde, “kripto projelerinin yüzde 90’ının ‘B.S’ olduğunu” iddia etti.

McCaleb, Bitcoin, Ethereum (ETH), Stellar Lumens (XLM) ve muhtemelen XRP’yi eleştirilerinden ayırdı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.