Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,742.39
+166.19
Ethereum
$3,056.05
-7.71
Litecoin
$80.96
-0.38
DigitalCash
$29.76
+0.84
Monero
$119.58
+3.51
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.99
-0.02
Dogecoin
$0.15
0

Ledger, Bluetooth Özellikli Cüzdanını Tanıttı

0 513

Kripto para donanım cüzdanı firması Ledger, Bluetooth tabanlı yeni bir cüzdan tanıttı.

“Ledger Nano X” adı verilen cüzdanın lansmanı, Las Vegas’ta düzenlenen “CES 2019” konferansında yapıldı. Firma, aynı zamanda mobil uygulamanın 28 Ocak’ta kullanıma açılacağını da duyurdu. Uygulamanın, kullanıcıların işlemlerini yönetmelerine ve bakiyelerini mobil bir cihazdan kontrol etmelerine izin verdiği açıklandı.

Ledger Nano X, 100 kripto kıymetini saklama kapasitesine sahip olacak. Kasım ayının sonunda Ledger Nano S, altcoin Monero’yu (XMR) desteklemeye başlamıştı.

Büyük teknoloji şirketi Sony, ekim ayında IC akıllı teknolojiyi kullanan temassız bir kripto donanım cüzdanı oluşturduğunu duyurdu. Ürünün çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Sony, cihazın özel bilgileri Blockchain’de saklayabileceğini; kripto kaynaklarının özel anahtarlarını da yönetebileceğini belirtti.

Ledger’den 2017 yılında yapılan bir açıklamada, yaz boyunca 1 milyondan fazla cüzdan sattıkları belirtilmişti. Bu sebeple Samsung, Google’ın girişim kolu GV ve Siemens gibi daha büyük teknoloji yatırımcılarının ilgisini çekti. Şirket ayrıca, ekim sonunda Hong Kong’da bir ofis açtı.

Bir araştırma ekibi, aralık ayında Ledger’in donanımında, cüzdana herhangi bir yazılım yüklemesine izin veren güvenlik açığı tespit etmişti. Ledger’den buna yanıt olarak güvenlik açıklarının kritik olmadığı ve öne sürülen hackleme yöntemlerinin pratik olmadığı açıklaması yapıldı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.