Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,943.85
-767.55
Ethereum
$3,036.85
-12.42
Litecoin
$81.09
+0.65
DigitalCash
$28.77
-0.51
Monero
$128.72
-3.24
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.61
+0.61
Dogecoin
$0.15
-0

Kyber Network Sert yükseldi , Sonra ise çakıldı

0 268

Kyber Network Sert yükseldi , Sonra ise çakıldı.

Popüler altcoin Kyber Network (KNC)’ün fiyatı geçtiğimiz saatler içinde %22 arttı. Yükseliş trendini tetikleyen üç faktör var gibi görünüyor.

Binance’de Tether’a karşı Kyber Network’ün 4 saatlik grafiği – Kaynak: TradingView.com

İşte popüler altcoin Kyber Network’ü yükselten gelişmeler

Kyber Network (KNC) son iki günde %22 civarında artarak 1,92 dolarlık zirveye yükseldi. Son günlerin en iyi performans gösteren kripto para biriminin rallisinin arkasında üç anahtar faktör var gibi görünüyor. Kyber Network’ün son dönemdeki yükseliş trendini destekleyen üç önemli faktör, Asya’da artan popülarite, uygun teknik yapı ve istifleme.

1- Asya’da popülerlik artıyor

MakerDAO’da iş gelişimine öncülük eden Doo Wan-nam’a göre, Kyber Network Güney Kore’deki en popüler merkezi olmayan finans (DeFi) kripto para birimidir. Doo Wan-nam, konuya yönelik şunları söyledi:

BU YÜZDEN BAZILARI İÇİN SÜRPRİZ OLABİLİR, ANCAK KYBER NETWORK, KORE’DEKİ COİNP GİBİ DAHA FAZLA PERAKENDE KANALINDA DEFİ KRİPTO PARASI HAKKINDA EN ÇOK KONUŞULAN ŞEYDİR. ANCAK, KORE’NİN TOP 3 BORSASINDA KRW İLE LİSTELENEN BİRKAÇ DEFİ PARASINDAN BİRİ OLDUĞU İÇİN BU ANLAŞILABİLİR. DAHA ERİŞİLEBİLİR…

Güney Kore gibi büyük bir pazar, Kyber Network’ün uzun vadeli eğilimine katkı sağlayabilir. Ayrıca bu, KNC‘nin son dönemdeki yükselişini körükleyen birçok katalizörden biri olabilir.

2- Oldukça güçlü pazar yapısı

Dünyaca ünlü trader Michael van de Poppe, 17 Temmuz’da Kyber Network’ün rallisini sürdürebileceğini söyledi. Michael van de Poppe, önemli bir savunma hattı olarak 0,00017 BTC’de KNC’nin esnek destek seviyesini vurguladı. Kyber Network o günden bu yana 0,00017 BTC seviyesinin üzerinde kaldı ve 0,000203 BTC’ye kadar yükseldi. Michael van de Poppe konuya yönelik şunları söyledi:

BU ÇOK KÜÇÜK BİR ARALIKTA HAREKET EDİYOR. 18000-18250 SATOSHİ SEVİYESİNİN ATILIMI VE BENCE YÜKSEKLERE DOĞRU TOPLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

KNC/BTC fiyat grafiği – Kaynak: TradingView 

3- Büyük borsalardan destek ve ani KNC girişleri

6 Temmuz’da Kyber Network geliştirici topluluğu, ana ağda Katalyst ve KyberDAO’nun lansmanını duyurdu. Bu gelişme, kullanıcıları ağa katılarak ödüllendiren Blockchain protokolünde staking’in etkinleştirilmesini sağladı. Ekip konuya yönelik şunları söyledi:

BU GELİŞME, KYBERDAO, KYBER VE DEFİ TOPLULUĞUNU GÜÇLENDİRECEK VE ONLARIN GELİŞİMİMİZE DOĞRUDAN KATKIDA BULUNMALARINA İZİN VERECEK.

Kyber Network’teki staling mekanizması tartışmalı olarak KNC’nin son rallisini tetikleyen en büyük faktördü.  Cardano (ADA) ve Compound (COMP) gibi staking veya DeFi etkisiyle birçok üst düzey kripto para, Temmuz ayında muazzam ralliler gördü.  Ancak aplikasyon mekanizması etkinleştirildikten sonra, Binance gibi borsalara KNC girişleri arttı. Döviz girişleri genellikle satış baskısına atıfta bulunurken, Santiment’teki araştırmacılar bunun KNC için geçerli olmayabileceğini açıkladı. Araştırmacılar konuya yönelik şunları söyledi:

BİNANCE KYBERNETWORK İÇİN STAKİNG’İ BAŞLATTI. KNC’DE ANİ DÖVİZ GİRİŞLERİ GÖRSEKTE BU GÜÇLÜ BİR SATIŞ BASKISI OLUŞTURAN KÖTÜ BİR DURUM DEĞİL. BİNANCE STAKİNG SORUNSUZ GÖRÜNÜYOR VE KYBERDAO GİBİ KNC’Yİ KİLİTLEMİYOR. BU, PİYASA KOŞULLARINA TEPKİ VERMEK İSTEYEN KULLANICILAR İÇİN ÇOK UYGUNDUR.

Kyber Network’ün borsalara girişi – Kaynak: Santiment

Analistlere göre, KNC üzerindeki düşük satış baskısı, sağlam pazar yapısı ve artan staking talebi, Kyber Network’ün ivmesini koruyabilecek potansiyel faktörlerdir. Ancak yazım sırasında kripto para bir miktar ivme kaybetti ve yüzde 4 düşüşle işlem görüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.