Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,391.26
+2538.56
Ethereum
$3,064.48
+92.26
Litecoin
$80.71
+1.5
DigitalCash
$28.91
+1.45
Monero
$116.83
-2.42
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
+0.78
Dogecoin
$0.15
0

Kripto Piyasalarında En İyi Değişimi ZB.com Kaydetti

0 450

Kripto piyasaları sakinleşmeye devam ediyor. İlk on jetonun 24 saatlik fiyat değişikliklerinin yüzde 3 aralığında gerçekleştiği görülüyor. En iyi değişimi ise ZB.com kaydetti.

CoinMarketCap’ın (CMC) kripto değişim sıralamasında günlük işlem gören hacimleri ayarlayarak, ancak bazı büyük karışıklıklar sürüyor. Çin borsası ZB.com, 24 saatlik ticaret hacminde yüzde 80’lik bir artış gördü ve yaklaşık 606,7 milyon dolara ulaştı. Böylece Binance’ı CMC’nin en yüksek takası olarak değiştirdi.

ZB.com şu anda küresel olarak en büyük borsa sıralamasında; ancak Çin merkezli ayrı bir LBank değişimi en üst noktaya girip çıktı.

Bununla birlikte, yazı sırasında Çin merkezli ayrı bir LBank borsa, 800 800-900 milyon dolarlık bir hacme ulaşması için işlemlerde yüzde 150’den fazla artış kaydeden birkaç noktada en üst sıralara girip çıktı. Bazı noktalarda, işlemlerde yüzde 150’nin üzerinde artışla yaklaşık 800-900 milyon dolara ulaştı. Yayın zamanına kadar, borsa hacimleri kısaca 380 milyon dolara düşerek, dördüncü sıraya geriledi.

CoinMarketCap verilerine göre, ZB.com’daki işlem hacminin yaklaşık yüzde 47’si Qtum-Tether (QTUM/USDT) ticareti ile muhasebeleştiriliyor. Bu arada, eskiden en iyi platform olan Binance’in ticaret hacimleri günde yüzde 14 düşüşle yaklaşık 550 milyon dolardan işlem gördü.

“Manipülasyona Benziyor”

Twitter’daki kripto yorumcusu TheFist, dikkat çekici yükselişe değindi: “ZB.com’dan çoğu dijital varlığa zarar veren ve tron pompalamaya çalışan bir ton piyasa manipülasyonuna benziyor.”

Bitcoin (BTC) ise, son 24 saatte ihmal edilebilir bir fiyat değişikliği kaydetti. Yüzde 0,45 düşüşle 3,645 $ seviyesinde işlem gördü.

Piyasa değeri ile en büyük altcoin olarak yerini alan Ripple (XRP), aynı zamanda, gün içinde ılımlı bir fiyat değişikliği gördü. Yüzde 1,2’lik bir düşüşle yaklaşık 0.32 dolara seviyesine yükseldi. 13,3 milyar dolar piyasa kapağına sahip olan Ripple, yaklaşık 12,6 milyar dolar olan bir pazar kapağına sahip olan Ethereum’un (ETH) hemen önünde seyretti. Ripple haftalık yüzde 3,5, aylık yüzde 2,4 düşüş kaydetti.

Ethereum da benzer şekilde ılımlı bir düşüşle, yüzde 1,6’lık zarar gördü. Altcoin, 7 günlük grafikte yüzde 6’ya düştü; aylık büyüme yüzde 27 oranında yükselişini sürdürüyor.

CoinMarketCap’teki ilk on para yüzde 3’ün altında kayıplar görerek kırmızı renkte kaldı. EOS (EOS), ilk 10 paranın en büyük zararını, yüzde 2,7 düşüşle gördü.

İlk yirmi para arasındaki kayıplar da yüzde 3 civarında gerçekleşti. Ethereum Classic (ETC) en fazla değer kaybeden para oldu; günde yüzde 3,2 düşüşle 4.33 dolar oldu. Binance Coin (BNB) ve IOTA (MIOTA), yeşil olan madeni paralar olarak göze çarptı. Birincisi yüzde 3,9 katı değerde; ikincisi ise yüzde 1 kısmı kadar arttı.

Haftalık Piyasa Değeri 121 Milyar Dolar Civarında

Tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, haftalık yüzde 1,6 civarında geriledi ve 121,2 milyar dolar civarında oldu.

Morgan Creek yatırım analisti Chris King, bir tweette şu değerlendirmeyi yaptı: “Masayı tokenize menkul kıymetler üzerine dökerdim. Piyasadaki yeni bilgiler sunulduğunda görüşümü tamamen değiştirdim. Geleneksel menkul kıymetlerin “belirtilmesi” ile çok fazla değer yakalanmayacaktır. Likidite veya likidite primi yok, talep yok, değer yaratma yok.”

Tokenize edilmiş menkul kıymetler, Bitcoin boğa ve Gemini Borsası kurucu ortağı Cameron Winklevoss’un sözleriyle örneklendiği gibi, endüstri liderleriyle önemli bir çekiş kazanıyor: “Bir sonraki dalganın şu anda gerçekten likit bir şekilde işlem görmeyen binalar gibi gerçek yenilikçiliği ve tokenize olmuş gayrimenkuller gibi ilginç varlıkları göreceğini düşünüyorum. Bu yüzden heyecan verici.”

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.