Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,127.82
-2223.89
Ethereum
$3,132.79
-76.45
Litecoin
$84.01
-1.13
DigitalCash
$30.25
-1.14
Monero
$118.88
-3.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.73
-1.48
Dogecoin
$0.15
-0.01

Binance, 8 Ülkeye Daha Açılıyor; Listede Türkiye de Var

0 398

Büyük kripto borsası Binance, bir rapora göre, 2019 yılında sekiz yeni ülkeye yayılmayı planlıyor. Bir Binance sözcüsü, yeni ülkelerden altısını onaylamadı; sadece Malta ve Singapur’da platform oluşturacaklarını söyledi. İddia edilen platformlar arasında Türkiye de var.

Büyük kripto para birimi takas işlemi, Jersey’de fiat kripto ticareti için Avrupa odaklı yeni platformunu başlatmasından sadece 1 gün sonra bir rapor yayınlandı. The Block tarafından yayınlanan rapor, Binance’in halihazırda başlatılmış, amaçlanmış ve üzerinde düşünülmüş fiat şifreleme borsalarının tüm konumlarını belirten bir elektronik tablonun ekran görüntüsünü içeriyor.

Ekim ayında eklenen Uganda ve Jersey’e ek olarak, Singapur Bloğu, Malta, Güney Kore, Liechtenstein, Arjantin, Rusya, Türkiye ve Bermuda olmak üzere dört kıtada toplam 8 fiat platformu oluşturdu.

Türkiye, “Amaçlanan” Listesinde

Bir Binance temsilcisi, borsanın yalnızca Singapur ve Malta’yı onaylayabileceğini söyledi. Her ikisi de, raporda “2019’da piyasaya sürülmek üzere” sıralandı. Beş ülke daha “amaçlanan” ve sonuncusu Bermuda olarak değerlendirildi. Sözcünün açıklamasına göre, Türkiye’de açılması planlanan Binance platformu, “amaçlananlar” listesinde yer aldı.

Binance sözcüsü, rapora yanıt olarak, Block’un “elektronik tabloyu bizzat kendisinin yaptığını, kendilerine ait olmadığını” söyledi.

Bildirildiği gibi Binance, geçen eylül ayında Singapur’daki kripto-fiat değişimi için özel beta testine başlayacağını açıkladı. Haziran ayında Malta’da bir bankada döviz hesabı açmıştı. Fiat-kripto çiftlerinin tanıtılması için yol açmıştı. Eylül ayında adada güvenlik tokenleri ticaret platformu başlatmak için ayrıntılı planlar hazırladı.

Binance’den bir şirket temsilcisi, geçen ağustos ayında The Block’un iddialarını onaylamayı reddetmesine rağmen, İsviçre frangı (CHF) ve Euro (EUR) desteğiyle Liechtenstein’da bir fiat-kripto değişimine başlayacağını açıklamıştı.

Eylül ayında Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), şirketin kesin konumlarını belirtmeden kıta başına iki; 1 yıl içinde de 5 ila 10 adet kripto alışverişi yapmak istediğini açıklamıştı.

Binance, dünyanın en büyük ikinci kripto borsası olarak yaklaşık 570 milyon dolarlık işlem bulunuyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.