Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,493.39
-2264.71
Ethereum
$3,161.10
-78.68
Litecoin
$83.46
-2.39
DigitalCash
$30.23
-1.19
Monero
$118.87
-2.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-1.91
Dogecoin
$0.15
-0.01

Kraken Bitcoin Cash SV İşlemlerini Başlattı!

0 548

Bitcoin Cash hard forkunun ardından ortaya çıkan yeni birim olan Bitcoin Cash SV’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Kraken Bitcoin Cash SV’yi listeliyor.

Zorlu hafta geride bırakılırken BCH SV için önemli bir adım atılıyor. ABD’nin en önemli borsalarından olan Kraken, yaptığı açıklamada iki ağı desteklediğini duyurdu.

İlk açıklamada Kraken’in sadece bir ağı destekleyeceği biliniyordu. Bitcoin Cash SV için destek vermeyeceği öngörülse de, Kraken’den farklı bir hamle geldi.

Yapılan açıklamanın ardından Bitcoin Cash SV işlemleri resmi olarak başlatıldı. Hard fork sonrası dönemde bu birim üzerine yoğun eleştiri gelmişti.

Şu an için piyasanın etkisi altında kalmamaya başlayan iki ağ da, kendi standartlarına ulaşmış durumdalar. Uzunca bir süredir Bitcoin Cash cephesinde yaşanan değişimler dikkat çekici seviyeye gelmişti.

Kraken Bitcoin Cash SV’yi resmen listeledi

Kraken yaşanan gelişmelerden farklı olarak Bitcoin Cash SV’yi listelemeye aldı. Bu değişikliğin ardından ise kullanıcılarını uyardı.

Borsanın yaptığı açıklamaya göre BCH SV, yüksek riskli bir yatırım olduğuna değinildi. Traderların dikkat etmesi gereken çok sayıda kritik noktanın bulunduğunu da savundu.

Olağan listeleme gerekliliklerini karşılamamasına rağmen listelendiğini çarpıcı noktalar arasında. Kraken’in genel standartlarının dışında kalmasına rağmen yapılan listelemeye yönelik yapılan uyarı kullanıcılar tarafından dikkate alınacak.

Madencilik baskısının yoğun olarak hissedildiği kripto paraların başında gelen Bitcoin Cash ağları oldukça kritik virajda. Özellikle SV için mevcut olan değişimler oldukça önemli noktaya ulaştı.

Yeni ağa olan ilgi artacak mı?

Bitcoin Cash SV henüz tam olarak kendini kabul ettirememiş durumda. Ancak baskıların azalması durumunda çok daha iyi duruma gelebilmesi mümkün. Kraken tarafından yapılan listeleme önemli bir adım olarak biliniyor.

İlerleyen dönem içerisinde yaşanacak olan değişimlerin etkisi tam anlamıyla görülebilir. Bitcoin Cash’in SV ağı için henüz net konuşmak için erken.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.