Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$71,296.31
+2443.15
Ethereum
$3,577.56
+64.69
Litecoin
$94.86
+0.05
DigitalCash
$38.38
+1.12
Monero
$135.60
-2.73
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.65
+0.66
Dogecoin
$0.22
+0.03

ICE CEO’su: Bakkt, Bu Yıldan Sonra Başlayacak

0 392

New York Borsası’nın ana şirketi Intercontinental Exchange’in (ICE) dijital varlık platformu Bakkt, 2019’dan sonra piyasaya sürülecek. Açıklama ICE CEO’su Jeff Sprecher tarafından yapıldı.

ICE’nin 2018 yılı mali sonuçları hakkında değerlendirme yapan Sprecher, şirketin dijital varlık platformunun başlatılması gibi stratejik girişimler için 1 milyar dolar harcadığını açıkladı. Sprecher, Bakkt da dahil olmak üzere yakın tarihli yatırımlardan beklenen getiri veya gelir artışı hakkındaki soruya cevap verdi. ICE CEO’su, , kripto platformunu ICE için bir “moonshot bahsi” olarak tanımladı.

Sprecher, “Moonshot bahsi, ICE’nin tipik olarak iş yapma tarzından çok farklı bir şekilde düzenlendi. (…) Bu yıl daha sonra piyasaya süreceğini düşündüğüm bir altyapı oluşturmada çok başarılılar.” dedi.

Sprecher, Bakkt’ın kendi ofisi, yönetim ekibi ve altyapısı olduğu için ICE’den bağımsız olduğunu ekledi. Ayrıca, projenin Starbucks ve Microsoft da dahil olmak üzere bazı yüksek profilli yatırımcıları çektiğini vurguladı.

Hill: Bakk’ta Yatırımları Güncelleyeceğiz

Şirketin CFO’su Scott Hill da, mevcut finansal performansına dayanarak Bakkt’ın getirdiği harcamalarla ilgili beklentilerini daha da açıkladı: “Son olarak Bakkt’a yaptığımız yatırım, ilk çeyrekte cari oranına dayanarak 20 milyon ila 25 milyon dolar arasında. Bakkt’taki yatırım düzeyini yıl boyunca güncelleyeceğiz.”

Hill, Bakkt’ın 2019 odaklı bir gündemden ziyade uzun vadeli bir proje olduğu sonucuna vardı. Hill, “Bakkt’ın gerçek bir yatırım. Gelecekteki gelir ve pazar fırsatlarına 2019’da yaklaştığımızı düşünüyorum.” dedi.

ICE ilk olarak dijital varlık platformunun Ağustos 2018’de piyasaya sürüleceğini açıkladı. Şirket 2019’un başında piyasaya sürmeye başlandı; ancak ABD Emtia Vadeli İşlemleri ve Ticaret Komisyonu ile devam eden istişareler nedeniyle tarih ertelendi.

9 Şubat Cumartesi günü, ICE, ilk ocak ayında ilan edilen vadeli işlem komisyonu tüccarı Rosenthal Collins Group’ta ilk varlık alımını tamamladığını açıkladı. ICE, New York Borsası ile birlikte 23 önde gelen borsada faaliyet gösteriyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.