Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.29
+1208.82
Ethereum
$3,562.37
+67.8
Litecoin
$94.50
-0.6
DigitalCash
$38.50
+0.79
Monero
$136.55
-0.77
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.36
+0.48
Dogecoin
$0.22
+0.02

Huobi Türev Piyasası Artık EOS’u Da İçeriyor

0 414

Kripto para birimi değişimi Huobi türev piyasası artık altcoin EOS’u da destekliyor.

Huobi şu anda, CoinMarketCap’te ayarlanan hacmi 24 saat boyunca yaklaşık 505 milyon dolar olan üçüncü sıradaki kripto para birimi değişimidir.

Yatırımcıların EOS’da hem uzun hem de kısa pozisyon alabilecekleri bildiriliyor. Türev sözleşmesi oluşturma kararı borsadaki “müşteri talebini karşılamaya devam eden çabaların” bir parçasıdır.

Basın açıklamasına göre, sözleşme fiyat limitini, sipariş limitini ve pozisyon limit emirlerini 20x kaldıraçta destekleyecek.

EOS türevinin Huobi Türev Piyasası’nda alım satım ücretleri, üreticiler için yüzde 0,02, hem açık hem de kapalı pozisyona girenler için yüzde 0,03 olacak.

Baskı zamanında EOS, günde yüzde 7’den biraz daha az olan 2.35 $ civarında işlem görüyor.

Huobi, türev pazarının başladığını kasım ayında düzenlenen New York’taki Cryptofrontiers Konferansı’nda duyurdu.

Sözleşmeli alım satım işlemleri, kullanıcıların gelecek zamanlarda önceden belirlenmiş fiyatlarda dijital para birimleri satın almalarını ve satmalarını sağlıyor. Yatırımcılara hem yukarı hem de aşağı yönlü piyasa trendlerinden kazanma fırsatı veriyor.

Malta merkezli bir kripto para birimi değişimi olan OKEx kısa bir süre önce yeni bir türev başlattı. “Perpetual Swap” olarak adlandırılan bu yeni ürün, kullanıcıların BTC / USD’nin gelecekteki değeri hakkında spekülasyon yapmalarını sağlayan sanal bir türev. Sürekli takasların son kullanma tarihlerinin bulunmadığı bu durum, pozisyonların süresiz olarak tutulabileceği anlamına geliyor.

Dünyanın en büyük ikinci borsası olan Nasdaq, 2019’un ilk yarısında kendi Bitcoin (BTC) türevi Bitcoin vadeli işlemlerini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.