Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,831.64
+2224.62
Ethereum
$3,570.40
+82.04
Litecoin
$93.91
+0.13
DigitalCash
$38.40
+0.73
Monero
$135.36
-3.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.47
+0.96
Dogecoin
$0.22
+0.04

Hotbit, Türk Kullanıcıyı Mağdur Mu Etti?

1 583

Hotbit borsasına Hot tokeni transfer eden bir Türk kullanıcı, aldığı cevap karşısında şaşkına döndü. Hotbit borsası, Vebitcoin üzerinden yapılan transferin yanlış adrese yapıldığını iddia ederek, sorunu çözmek için 0,3 ETH talep etti. Transferle ilgili açıklama yapan Vebitcoin,  sorunun Hotbit borsasından kaynaklandığını belirterek, “Vebitcoin borsasında transfer gerçekleşmiş ve sorun yaşanmamıştır.” dedi.

Twitter’dan paylaşım yapan @ramazanp21 adlı kullanıcı, Hotbit’in kendisini mağdur ettiğini ileri sürdü. Vebitcoin borsasından Hotbit borsasına Hot tokeni ($Hot) transfer eden kullanıcı, transfer adresini kontrol ettiğinde Hotbit’in transferin yanlış adrese yapıldığı uyarısı ile karşılaştı.

“Tokenler Hesabıma Yatmıyor”

Daha önce de Hotbit’e token transferi gerçekleştirdiğini ifade eden Türk kullanıcı, deposit adresini de doğu yazdığından emin olduğunu ifade etti. Hotbit’ten gelen mesajda sorunu çözmek için kendisinden 0.3 ETH yatırmasının istendiğini belirten kullanıcı, Hotbit’in konuya ilişkin cevaplarını da paylaştı.

Türk kullanıcı, daha sonra şu ifadeleri kullandı: “Yaptığım transferi Etherscan’dan kontrol ettim. Gönderdiğim adresin hemen altında $Hot yani benim copy yaptığım adres mevcut; ama nasıl oluyorsa benim http://Hotbit.io hesabıma yatmıyor. İki gündür yazıyorum, verdikleri tek cevap 0.3 ETH yollayın… Tabi bunu da verdikleri adres olmasına dikkat etmemi özellikle istiyorlar.”

Vebitcoin’den Açıklama: Sorun Transferin Gerçekleştiği Borsada Yaşandı

Öte yandan, Vebitcoin, aynı tweet serisine bir açıklama yaparak, şunları ifade etti; “Ramazan bey merhaba öncelikle yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sizden ricamız transferin gerçekleştiği borsada yaşandığını belirtmenizdir. Vebitcoin borsasında transfer gerçekleşmiş ve sorun yaşanmamıştır. Borsamız tarafından bizden istediğiniz bir işlem talebiniz varsa ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.”

https://twitter.com/vebitcoincom/status/1126549444281995264

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

1 yorum
  1. Abdullah kıral diyor

    Ewet doğrudur aynısı şuan benim başımda var 10 gündür binance tarafından iade edilen yatırım hotbit tarafından hesabıma tanımlanıyor Hotbit sürekli olarak binanceye gönderdiğimiz maile onay vermeleri gerektiğini soylüyor otomatik olarak binance maile cevap verdi diyorum gelmedi diyorlar gerekli olan tüm kanıtları gönderdim blockchain onayı dahil binance nin mailin ekran resmi ve halen gönderdiklerini onaylaması gerekiyormuş diye cevap geldi hotbit bu durumda herkesi çok madur etmekte hiç memnun değilim ve tavsiye de etmiyorum dolandırıcı bunlar yatırımı üstüne kondular bunları yazarken bile otomatik mail geliyor halen binance onay versin diye

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.