Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,367.96
-1303.21
Ethereum
$3,000.68
-75.24
Litecoin
$80.69
-1.07
DigitalCash
$28.55
-0.55
Monero
$128.30
-4.28
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.84
-0.37
Dogecoin
$0.15
-0.01

Görmeniz Gereken Ethereum Fraktalı: ETH Felaket Düşebilir!

2 757

Görmeniz Gereken Ethereum Fraktalı: ETH Felaket Düşebilir!

Son birkaç yıldır Ethereum fiyatı, Bitcoin’den bile daha iyi performans gösterdi ve bu da onu ilk üç varlık arasında en yükselen kripto para birimi haline getirdi. Ancak popüler analist Tony Spilotro’ya göre, altcoin’deki bir fraktal, tarih tekrar ederse inanılmaz derecede düşüşe neden olabilir.

Ethereum fraktalı, en iyi altcoin için boğa piyasasının bittiğini söylüyor!

Ethereum fiyatı uzun zamandır Bitcoin’in yanında yükseliyor. Ancak Ether token başına 2.000 doların üzerine çıktığından beri, en üst sıradaki altcoin’ler o zamandan beri dirençle mücadele ediyor. Bir teori, altcoin’in önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinin yakın zamanda yeniden test edilmesinin, ilk ralliyi kaçıranlar için “hayatta bir kez karşılaşabilecekleri bir fırsat” sunduğunu iddia ediyor.

2019 ve 2020 fiyat hareketi, son boğa koşusunun genişletilmiş bir fraktalıdır | Kaynak: TradingView.com

Ancak bazı analistler, fiyat hareketinin yönünden emin değil. Özellikle bir kripto trader’ı olan Theo, Ethereum fiyat hareketinde 2017 boğa piyasası kopuşunun daha genişletilmiş bir versiyonuna çok benzeyen bir fraktal keşfetti. Analiste göre, 2021 kırılmasından önceki fiyat hareketi, kripto para biriminin mevcut fiyatlara yükselmesine neden olan 2019 ve 2020 yıllarındaki fiyat hareketine çok benziyor. Bununla birlikte analiste göre, bundan sonra gelecek çok şey olduğuna da dikkat etmek gerekiyor.

Yakında Ethereum’da büyük bir çöküş olabilir mi?

Tüm kripto boğa rallileri sonunda sona erer ve kontrolü yeniden kazanır. Sorun şu ki bir kripto analistinin bulduğu fraktal, Ethereum fiyat hareketinde tam olarak ne olacağını gösterebilir. Güçlü bir dirence çarptıktan sonra -daha sonra ETH başına yaklaşık 1.400 dolar görüldü- altcoin düzeldi ve genişletilmiş, ağrılı bir ayı piyasasına düştü. Popüler analist Tony Spilotro’ya göre, önceki fiyat hareketleri mevcut kalıplarla çok iyi eşleşiyor.

Bundan sonra gelen şey, kripto para birimlerinde çok yıllı bir ayı piyasasıydı | Kaynak: TradingView.com

Peki yakında başka bir ayı piyasası bu fiyat hareketini izleyebilir mi? Tony Spilotro’ya göre, fraktallar korkutsa da genellikle başarısız olurlar ve kripto topluluğu arasında gerçeklerden çok masalsı bir ün kazanmışlardır. Bu sefer analiste göre, işler çok farklı en önemlisi, zirveye ulaşmadan önce Ethereum’da meydana gelen artış miktarı. Ancak analist, bu korkutucu fraktal nedeniyle ETH tutanların dikkatli olması gerektiğini de belirtiyor.

2 Yorumlar
  1. […] MACD: ETH/USD paritesi için MACD, yükseliş bölgesinde ivme […]

  2. […] X (NPXS) projesi içinde bu hafta önemli.  Pundi X, 30 Mart tarihinde kripto para sayısında azaltım […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.