Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,099.87
+195.36
Ethereum
$3,140.42
+22.91
Litecoin
$81.37
-0.33
DigitalCash
$29.26
+0.05
Monero
$134.08
+10.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.67
+0.72
Dogecoin
$0.16
0

Gökalp İçer Kimdir? Icrypex, Kurucu ve CEO

0 1.549

Gökalp İçer Icrypex kripto para borsasının kurucusu ve CEO’sudur. Finansal piyasalarda on iki yılı aşkın uzmanlık ve farklı aracı kurumlarda üst yönetim rollerinde 5 yıllık tecrübeye sahiptir. Finans mühendisi ve eski trader’dır. İçer, Türkiye’de SPK ve Malta’da MFSA tarafından düzenlenen çeşitli aracılık girişimlerini yönetmiştir.

Gökalp İçer’in çeşitli platformlardaki röportajlarından paylaştığımız bölümler;

 

Türkiye’nin bilinen kripto para borsalarından Icrypex’in CEO’su Gökalp İçer, Şubat ayında gerçekleşen Blockchain Economy 2020 konferansında gerçekleştirdiği röportajında, Bitcoin öngörüsünden Türkiye’de kripto para regülasyonlarına değinerek, lider kripto paranın 2020’nin sonunu şu anda bulunduğu seviyenin üzerinde kapatacağını öngördüğünü belirtti.

CNN Türk’ün Üretim Rotası programına konuk olan Icrypex CEO’su Gökalp İçer, pandemi sürecini ‘’Pandemi süreciyle, karşılaştığımızda diğer şirketler gibi korumacı bir sürece girdik. Tüm işimizi online üzerinden yeni nesil merkeziyetsiz ürünlerle inşa ettiğimiz için açıkçası pandemi süreci bizi olumsuz açıdan çok etkilemedi. Reel sektöre baktığımızda ise fiziksel iş süreci yürüten şirketlerin pandemi sürecinden oldukça olumsuz etkilendiğine, hatta küçülmelere gittiklerine şahit olduk. Fakat diğer yandan da birçok iş neredeyse online ve dijitale kaydı. Bu durumu, bireylerin dijitalleşmesi açısından olumlu yönde yorumluyoruz.” sözleriyle ifade etti.

Bloomberg’in Kripto Para programına konuk olan Gökalp İçer Ethereum için yıl geneli tahmini üzerine gelen soruya ‘’2020’nin sonlarına doğru Etheum 2.0’ın başarılı bir şekilde proof stake’e geçişin Ethereum ERC 20 tabanlı ürünlerin daha pozitif fiyatlanmasına yol açmasını bekliyoruz’’ sözlerini ekledi.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.