Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,184.46
-2432.37
Ethereum
$3,144.78
-93.28
Litecoin
$83.27
-2.75
DigitalCash
$29.87
-1.57
Monero
$118.61
-2.44
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.97
Dogecoin
$0.15
-0.01

Fintech Girişimi Rapyd’e 100 Milyon Dolar Yatırım

0 562

Fintech Girişimi Rapyd’e 100 Milyon Dolar Yatırım .

Hizmet olarak fintech girişimi Rapyd, girişim ve öz sermaye yatırım şirketi Oak HC/FT liderliğindeki finansman turunda 100 milyon dolar topladı.

1 Ekim’de yayınlanan basın bültenine göre Rapyd, Oak HC/FT, yatırım şirketleri Tiger Global, Coatue, risk sermayesi şirketleri General Catalyst, Target Global ve Entrée Capital ve online ödeme işlemcisi Stripe gibi yatırımcılardan 100 milyon dolar topladı.

Bulut tabanlı teknoloji ödeme platformu

Rapyd toplanan parayı, işletmelerin fintech ve ödeme imkanlarını ticaret uygulamalarına entegre etmelerini sağlayacak birleşik bir bulut tabanlı teknoloji platformunun geliştirilmesine tahsis etmeyi planlıyor. Şirket ayrıca fonların bir kısmıyla da işletmelere dört milyardan fazla müşteriye ve havale, e-cüzdan ve diğer çeşitli ödeme yöntemlerine erişim sağlayan Rapyd Global Payment Network’ü geliştirmek için kullanacak.

Rapyd’in kurucu ortağı ve CEO’su Arik Shtilman şunları söyledi:

“Küresel ticaret, şirketlerin yeni uygulamalar çıkararak, yerel ödeme yöntemlerini işleyerek ve kabul ederek, para harcayarak, uyum ve riskleri yöneterek müşterilere altyapı oluşturmadan yerelleştirilmiş deneyimler sunmak için baskı altında oldukları kritik bir kırılma noktasında.”

fintech rapyd bitcoin ile ilgili görsel sonucu

Diğer fintech projeleri de yükselişte

General Catalyst de risk sermayesi şirketleri Sequoia ve Andreessen Horowitz ile birlikte Stripe’ın finansmanına katılmıştı. Stripe söz konusu finansman turunda 250 milyon dolar daha toplayarak değerini 35 milyar dolara çıkarmıştı.

Stripe Eylül ayının başlarında ABD’deki internet işletmeleri için kredi hizmeti Stripe Capital’ı başlatmıştı. Stripe Capital’ın algoritmasının “her şirket için ödeme hacmi, tekrarlanan müşterilerin yüzdesi, ödeme sıklığı ve gelir artışındaki değişiklikler gibi yüzlerce ilgili belirtiyi” değerlendirdiği bildiriliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.