Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,035.39
-1338.31
Ethereum
$3,120.52
-21.05
Litecoin
$87.78
+2.82
DigitalCash
$30.00
-0.58
Monero
$118.96
-1.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.31
+0.71
Dogecoin
$0.15
-0

FED Yetkililerinin Kripto Para Ticareti Yapması Kısıtlanıyor

0 255

Kripto paralar konusunda hızlı bir şekilde düzenlemeler getirmeye başlayan ABD’de son olarak FED yetkililerinin kripto para ticareti ile ilgili kısıtlama getirildi. Aslında Ekim ayında yayınlanan düzenleme kapsamında yetkililerinin hisse senetleri ve tahvillerde işlem yapması kısıtlanıyor. 1 Mayıs tarihinde yürürlüğe girecek olan düzenlemeler kripto para işlemlerini de kapsayacak şekilde uygulanacak.

FED Yetkililerinin Yatırımları Kısıtlanıyor

ABD Merkez Bankası Federal Rezerv (FED) yetkililerinin yatırımlarını kısıtlayan bu düzenleme komite üyelerini, bölgesel banka başkanlarını, yönetim kurulu toplantılarına düzenli olarak katılan personel memurlarını, tahvil masası yöneticilerini ve FED çalışanları da dahil olacak şekilde bir dizi yetkilileri kapsıyor. Buna ek olarak söz konusu yetkililerin eşleri ve çocukları için de bu düzenlemelerin geçerli olacağı bildirildi.

FED tarafından uygulanacak olan bu düzenlemeler bazı yatırımcıların tepkisini çekmiş durumda. Ancak yapılan açıklamada bu kuralların komite çalışmalarının tarafsızlığına ve bütünlüğüne olan kamu güvenini desteklemeyi amaçladığı belirtiliyor.

Gelen bu son düzenlemelere ek olarak daha fazla inceleme ve analiz yapılacağı duyuruldu. Yapılacak son incelemelerin ardından ise ilave personeller için de düzenlemelerin bir kısmı veya tümüne dahil olmaları hakkında karar verilecek.

Zynga, Blockchain Tabanlı Oyna-Kazan Oyunları Geliştirmeye Hazırlanıyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.