Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,779.25
-1164.2
Ethereum
$3,060.89
-55.96
Litecoin
$78.70
+0.78
DigitalCash
$27.56
-0.68
Monero
$120.90
-0.79
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.79
-0.55
Dogecoin
$0.15
-0

Falcon Private Bank, Kripto Cüzdanı Hizmeti Başlattı

0 357

İsviçre merkezli Falcon Private Bank, kripto para birimlerinin doğrudan transferine ve saklanmasına destek verdi.

Falcon Private Bank, hem özel hem de kurumsal yatırımcıların doğrudan bir dizi büyük kripto para birimini kuruma özel “Falcon cüzdanlarına” aktarılabileceğini açıkladı. Ayrıca, kriptonun fiat paraya çevirebileceğini belirtti.

Falcon, başlangıçta sadece dört ana kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) ve Litecoin’i (LTC) desteklediğini bildirdi.

Son hamle ile Falcon, seçili kriptoların bankanın portföy beyanlarında ve vergi raporlarında yer almasıyla blok zinciri varlıklarını “tamamen bankalanabilir” yaptığını iddia ediyor.

Banka açıklamasında, dijital varlıkların güvenli bir şekilde saklandığını iddia ettiği “tescilli gözaltı çözümünü” de belirtiyor. Şirket, Falcon’un gözaltı hizmetinin üçüncü taraf sağlayıcılar tarafından denetlendiğini kaydetti. Ayrıca, kripto hizmetinin yerel “Kara Para Aklama Önleme ve Müşteri Düzenlemeleri” ile uyumlu olduğunu belirtir.

Falcon, ilk olarak İsviçre Mali Denetleme Kurumu’nun (FINMA) onayını takiben, Temmuz 2017’de blok zinciri bazlı varlıkları yönetmeye yetkiliydi.

Son zamanlarda, İsviçre özel yatırım bankası Vontobel, bankacılık kurumlarını ve varlık yöneticilerini hedef alan bir kripto gözaltı hizmeti başlattı.

Aralık sonunda FINMA fin-tech lisansları için kılavuzlar yayınladı. Blok zinciri varlıklarla ilgili şirketler, 2019’dan itibaren lisans başvurusunda bulunmaya başladı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.