Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,843.79
-871.39
Ethereum
$3,138.84
-25.74
Litecoin
$88.29
+3.65
DigitalCash
$30.39
-0.3
Monero
$120.48
+0.05
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.59
+0.96
Dogecoin
$0.15
-0

Facebook Coin, 2019’un İlk Yarısında Gelebilir

0 385

New York Times, Facebook Coin için tarih verdi. Buna göre, Facebook, kripto para borsalarıyla görüşmelerde bulunuyor. 2019’un ilk yarısında Facebook’u kripto para pazarında görebiliriz.

Facebook Coin, beklenenden çok daha erken başlatılabilir. New York Times’ta (NYT) çok sayıda kaynaktan alınan bilgilere göre yapılan habere göre, Facebook yılın ilk yarısında kripto para ürününü çıkarmaya çalışırken, çalışanları, halihazırda kripto para borsalarında alışveriş yapıyor.

Aylık 2,7 Milyar Kullanıcıya Ulaşıyor

Aralık ayında Bloomberg, bir rapor yayınlamıştı. Buna göre sosyal medya devi WhatsApp, stablecoin kazanmayı planlıyor. Bununla birlikte NYT, şirketin, kripto para biriminin ödemelerinin entegresini sağlayacak şekilde Instagram ve Messenger’la birleştirmeyi planladığını açıkladı. Bu üç uygulama, aylık 2,7 milyar kullanıcıya ulaşıyor.

Özel Bir Ofiste Özel Bir Ekip Çalışıyor

Facebook, dünyadaki en değerli şirketlerden biri. Bu sebeple, kontrolünü elinde tutabileceği kripto para piyasasına aşırı hevesli görünüyor. Facebook’un Blockchain ekibini genişlettiği belirtiliyor. Bu alanda birden fazla iş teklifi sunuyor. Sosyal medya devi, mayıs ayında eski PayPal Başkanı David Marcus’un öncülüğünde Blockchain teknolojisi için bir ekip kurdu.

Facebook’un kripto parası için özel bir ofiste 50’den fazla mühendisin çalıştığı belirtiliyor. Ekibin, üç farklı ulusal para endeksli sabit kripto para üzerinde çalıştığı vurgulanıyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.