Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.55
-1098.2
Ethereum
$3,553.63
-54.35
Litecoin
$104.25
+8.94
DigitalCash
$39.98
+1.66
Monero
$135.29
-0.63
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$34.28
+1.61
Dogecoin
$0.22
-0

Ethereum Sonunda Bitcoin’i Geride Bıraktı!

0 318

 

Ethereum Sonunda Bitcoin’i Geride Bıraktı!

Bitcoin, ekosistemin başlamasından bu yana kripto piyasası içinde tercih edilen para oldu. Ancak Ethereum, en azından günlük işlem ücretleri herhangi bir gösterge ise kral kripto parayı geride bırakıyor. Son verilere göre, Ethereum’da ödenen toplam işlem ücretleri, tarihte ilk kez Bitcoin’i geride bıraktı. Ayrıca verilere göre, ağda medyan işlem ücretleri son iki ayın zirvesine çıktı.

 

eth btc ile ilgili görsel sonucu

Ethereum ağındaki ücretler Bitcoin’i geride bıraktı

Piyasadaki en büyük altcoin olan Ethereum ağında  son 24 saatte gerçekleşen işlem ücretlerinin toplamı, tarihte ilk defa lider kripto para Bitcoin’i geride bırakıyor. Son veriler, geçen 24 saatte Ethereum ağında 207.000 dolar işlem ücreti ödendiğini ortaya koyuyor. Aynı dönemde Bitcoin ağında ise yaklaşık 183.000 dolarlık işlem ücreti ödendi. DTC Capital kurucusu Spencer Noon, konuyla ilgili olarak Twitter’da yaptığı paylaşımda “Bu, kullanıcıların ağ üzerinde giderek daha karmaşık işlemler yaptığı anlamına geliyor.” dedi.

Son zamanlarda, Tether projesi stablecoin aktivitesinin önemli bir kısmını Ethereum Blockchain’ine geçirdi. USDT bağlantılı aktivitelerin Ethereum’da meydana gelen patlamaları, platformun blok alanı için artan talebe katkıda bulunan yükselen bir faktördür; Bu ayın başından itibaren, günlük ağdaki Tether işlemleri hızlı bir şekilde 200.000 işaretine yaklaştı.

Uzmanlara göre, artan işlem ücretleri ve toplam günlük GAS kullanımı yükseliş işareti

Bu, USDT’nin şu anda Ethereum Blockchain’indeki tüm faaliyetlerin yaklaşık yüzde 20 ila 25’ine katıldığı anlamına geliyor; proje şu anda bunu yapabilmek için günde ortalama 20.000 dolardan fazla ödeme yapıyor. Yine de Tether’ın faaliyetlerinin hızla artması, GAS talebinin tek sebebi olmaktan uzak. Bir başka deyişle, Chris Burniske gibi kripto sektörü paydaşlarının belirttiği gibi, kripto para ağının sözde “yakıtı” olan Ether (ETH) artıyor. Ünlü uzman Chris Burniske, Ethereum’un günlük olarak yeni bir ATH’ye ulaşan günlük GAS’ının Ethereum ağına olan talebin hızla arttığı anlamına geldiğini açıkladı:

 

FED’in 75 Milyar Dolar Basması Bitcoin’i Etkiler mi ?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.