Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,732.52
-328.44
Ethereum
$3,232.17
+13.1
Litecoin
$85.24
-0.39
DigitalCash
$31.37
-0.6
Monero
$120.86
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.31
-0.19
Dogecoin
$0.16
-0

Arab Bankasının İsviçre Kolu Kripto Para Birimi Hizmetlerini Başlatıyor

0 268

Arab Bank’ın İsviçre Kolu Kripto Para Birimi Hizmetlerini Başlatıyor

Orta Doğu’daki en iyi finans kurumlarından birinin İsviçre şubesi, kripto para birimi bazlı hizmet paketi başlatıyor.

Arab Bank (İsviçre) Perşembe günü yaptığı açıklamada , müşterilere velayet ve bitcoin aracılık (BTC) ve eter (ETH) dahil olmak üzere bir dizi hizmet sunacağını duyurdu .

İsviçre’deki Zug kantonunda bulunan ve bazen “Kripto Vadisi” olarak adlandırılan banka, “dijital varlıkları çeşitlendirilmiş portföylerine bir varlık sınıfı olarak dahil etmek isteyen mevcut ve genç müşterilerin talebinin ardından geldiğini söyledi” dedi. müşterileri arasında “iş liderleri ve aile girişimcileri” gibi yüksek net değerli müşterilere hizmet vermeyi içerir.

Arab Bank CEO’su Serge Robin (İsviçre) şöyle dedi:

“Blockchain’in bildiğimiz finansal endüstrisi bozacağına inanıyoruz ve müşterilerimize güvenli ve düzenli bir ortamda dijital varlık hizmetleri sunan ilk bankalar arasında olmayı hedefliyoruz” dedi.

arab bank isviçre kripto ile ilgili görsel sonucu

Kripto hizmetleri için banka, İsviçre’de de bulunan dijital varlık odaklı Toros Grubu ile ortaklık kurdu ve firmanın gözaltı platformunu kullanacak. Boğa, bankanın yeni şifreleme hizmetleri için operasyonel politikalar ve prosedürler hazırlamasına da yardımcı oldu.

Toros Grubu’nun ortağı Lamine Brahimi, “ Bankanın (İsviçre) dijital varlıkları desteklemek için altyapı geliştirmesi gibi“ yenilikçi oyuncuları ”desteklemek,“ gelecek nesil finansal piyasa altyapısının blok zincirine dayanmasını sağlamak için gerekli bir adımdır ”dedi.

Bir dizi İsviçre bankası, Julius Baer , UBS ve Falcon Grubu da dahil olmak üzere kripto varlıkları için hizmet vermeye başladı .

UBS CEO’su daha önce blockchain teknolojisinin bir savunucusu olarak ortaya çıktı ve bu iş için “neredeyse şart” dedi.

 

FED’in 75 Milyar Dolar Basması Bitcoin’i Etkiler mi ?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.