Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,052.77
-2311.25
Ethereum
$3,139.79
-114.27
Litecoin
$83.11
-4.36
DigitalCash
$29.93
-1.78
Monero
$118.43
-2.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-1.82
Dogecoin
$0.15
-0.01

Coinbaseden Ripple Açıklaması Geldi !

0 556

Coinbaseden Ripple Açıklaması Geldi !

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Coinbase, Ripple (XRP)’a yönelik önemli bir duyuruda bulundu. Popüler borsa, XRP yatırımcılarının sabırsızlıkla beklediği Spark airdrop’unu destekleyeceğini açıkladı.

Coinbase, XRP yatırımcılarının sabırsızlıkla beklediği Spark airdrop’unu destekleyecek!

Binance dahil birçok popüler kripto para borsası XRP’deki Spark airdrop’unu destekleyeceğini açıkladı. Dev Bitcoin borsası Coinbase’den ise merakla beklenen açıklama bugün geldi. Birkaç saat önce yapılan açıklamada Coinbase, Flare Networks’un yaklaşan Spark airdrop’unun destekleneceği belirtti. Coinbase’nin Spark airdrop’unu desteklemesi kritik öneme sahip. Çünkü borsanın cüzdanlarında 3 milyarın üzerinde XRP olduğu belirtiliyor.  Dev Bitcoin borsası konuya yönelik şu resmi açıklamayı yaptı:

COİNBASE, FLARE NETWORK’ÜN YAKLAŞAN SPARK AİRDROP’UNU DESTEKLEMEYİ PLANLIYOR. 12 ARALIK 2020 TSİ 03.00’TE ANLIK GÖRÜNTÜ TARİH VE SAATİNDE COİNBASE VEYA COİNBASE PRO’DA XRP BAKİYESİ TUTAN UYGUN BİR MÜŞTERİYSENİZ, FLARE AĞ LANSMANINDAN SONRAKİ BİR TARİHTE COİNBASE’DEN SPARK TOKENLERİ ALACAKSINIZ. ALACAĞINIZ SPARK MİKTARI, ANLIK GÖRÜNTÜ ANINDA HESABINIZDA NE KADAR XRP BULUNDUĞUNA BAĞLIDIR. ANLIK GÖRÜNTÜ SÜRESİNDEN ÖNCE GÖNDERME VE ALMA İŞLEMLERİ DEVRE DIŞI BIRAKILIR VE ANLIK GÖRÜNTÜ TAMAMLANDIKTAN KISA BİR SÜRE SONRA DEVAM ETTİRİLİR. AİRDROP HAKKINDA EK BİLGİLER ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SUNULACAK. HERHANGİ BİR VARLIĞI DESTEKLEME KARARIMIZ, ÖNEMLİ TEKNİK VE UYGUNLUK İNCELEMESİ GEREKTİRİR VE BAZI YETKİ ALANLARINDA DÜZENLEYİCİ ONAYLARA TABİ OLABİLİR. BU NEDENLE, SPARK’IN ŞU ANDA BELİRLİ BİR BÖLGEDE NE ZAMAN DAĞITILABİLECEĞİNİ GARANTİ EDEMEYİZ.

Usta Analist ve Trader’lardan Ripple Tahminleri: Bu Seviyeler Geliyor!

Üçüncü en büyük kripto para birimi  Ripple’da son durum nedir?

Üçüncü en büyük kripto para birimi  Ripple, yazım sırasında yüzde 1 oranında artışla yaklaşık 0,60 dolar seviyesinden işlem görüyor. Popüler altcoin şu anda 27,1 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ripple yazım sırasında piyasa değeriyle 9,1 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. Flare Networks’un yaklaşan Spark airdrop’unu destekleyen tüm borsalara aşağıda yer verdim.

Borsa adı Borsa adı2
Altcoin Trader CoinField
Aprobit Coinone
BigONE CoinSpot
Biki Coinzo
Binance Crypto.com
Bit4you eToro
Bitay EXMO
BitBay Felixo
Bitbns Gate.io
Bitexen Gatehub
Bitfinex GOPAX
Bithumb GOPAX
Bitkub Hanbitco
Bitlo Huobi
Bitrue INDODAX
Bitso Korbit
Bitstamp Kraken
Bittrex KuCoin
BKEX Liquid
BTC-Alpha NDAX
BTC Markets OKEx
BtcTurk Pro Paribu
BTSE Poloniex
CEX.io Probit
Coinbase UPbit
Coinbit Vebitcoin
CoinEx Wazirx
ZB
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.