Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,742.39
+166.19
Ethereum
$3,056.05
-7.71
Litecoin
$80.96
-0.38
DigitalCash
$29.76
+0.84
Monero
$119.58
+3.51
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.99
-0.02
Dogecoin
$0.15
0

Dünyanın En İyi Bitcoin Yatırımcıları Kapalı Kapılar Ardında Neler Konuşuyor?

0 310

Dünyanın En İyi Bitcoin Yatırımcıları Kapalı Kapılar Ardında Neler Konuşuyor?

Bitcoin’in hızlı kurumsallaşması dünya çapında pek çok kişinin dikkatini çekti. Buna ek olarak, kurumsal yatırımcıların, aile ofislerinin Bitcoin ilgisi arttı ve koine yönelik yatırımlar da giderek yükselmeye başladı.

Bitcoin Dünya Ekonomisini Değiştiriyor

Pomp Podcast’in son bölümünde, Raoul Pal bizi 90’ların büyük sermayeye sahip adamları arasında kapalı kapılar ardında gerçekleşen konuşmalara götürüyor. Bitcoin’e giriş engeli, 2017’deki tarihi boğa koşusu öncesinde nispeten düşüktü ve bu, kripto para birimlerinin manzarasını ve bildiğimiz şekliyle dünya ekonomisini değiştirdi.

Bitcoin’in fiyat grafiğinin ana taşıyıcısı olan volalitesi, Bitcoin’in piyasa değerinde hızlı artışa yol açtı. Raoul, bir Teknik Analist olduğu için, Bitcoin grafiğindeki üçgen takoz modeli gibi grafik desenleri, volatiliteden daha fazla olması nedeniyle, onu likit parasının %50’sinden fazlasını Bitcoin’e yatırmaya yönlendirdi.

Daha yüksek yatırım getirisi eğilimi onu sonuna kadar götürdü. Maksimalistlerin veya Bitcoin savunucularının aksine, kendilerini makro adamlar olarak tanımlayan traderlar ve yatırımcılar likit nakitleriyle Bitcoin üzerinde büyük riskler aldılar.

Kapalı Kapıların Ardında Neler Var?

Kapıların ardında neredeyse herkesin Bitcoin’de kişisel bir tahsisi var. Dan Moorehead, Novogratz ve diğer herkes buna dahil. Birlikte büyüyen bütün bir makro yatırımcı nesli, bir ticaretten diğerine geçerek, piyasa döngüleri sırasında bulunduğu konumdan bağımsız olarak Bitcoin’e yönelimlerini artırdılar.

Bu yatırımcılar Bitcoin’i 8000 $ ‘dan satın aldılar ve ATH olmasına rağmen yine de satın almaya devam ediyorlar. Büyük makro oyuncular, Bitcoin’i büyük miktarda sermaye üzerinde muazzam bir etki olarak tanımladılar.

Çoğu Hedge Fund yöneticisi, portföy performanslarına yarardan çok zarar veren düşük volatilite kusurundan muzdarip oldukları bir zamanda, yüksek volatilitesi ve daha yüksek yatırım getirisi için Bitcoin’e yöneldiler. Macro’dakiler ve büyük spekülatörler için Bitcoin’in “paralel evreni” vardı. Bu, hızlı kurumsallaşmayı ve büyüyen piyasa değerini, ağ momentumunu ve Bitcoin’deki artışı açıklıyor. Bitcoin’in performansını yansıtan Bitcoin Trust Fonu ile Grayscale Bitcoin Trust, her hafta sistematik Bitcoin satın alımlarına öncülük eden böyle bir kurumsal oyuncudur.

18.000 $ ‘ın üzerindeki birikim devam etti ve bu metrik, fiyat Temmuz 2020’de 10000 $’ı aştığından beri Bitcoin talebini tutarlı bir şekilde yönlendirdi.

Boğa koşusu öncesi devam eden fiyat rallisi, daha fazla konuşmaya ve ardından Bitcoin’in daha fazla Dünya Ekonomisine entegrasyonuna yol açtı. Bu sefer çok az FUD belirtisi olduğundan, kapalı kapı görüşmeleri perakende traderlar için son derece açıktır. Bitcoin 2020’yi 20000 $’ın üzerinde kapatırsa piyasa döngüsü muhtemelen bir aşamayı atlayabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.