Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,772.27
+2410.69
Ethereum
$3,053.42
+109.89
Litecoin
$81.40
+3.39
DigitalCash
$29.71
+1.98
Monero
$116.68
+4.36
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.19
+1.43
Dogecoin
$0.16
+0.01

Coinbase, 11 Ülkeye Daha Kripto Servisler Getirdi

0 533

Amerika’nın en büyük kripto para birimi değişimi ve cüzdan sağlayıcısı Coinbase, kripto ticareti yaptığı ülke sayısını artırdı. Böylece borsanın hizmet sunduğu ülke sayısı 53’e yükseldi.

17 Nisan’da yayınlanan bir blog yazısına göre, Coinbase ve profesyonel ticaret platformu Coinbase Pro, yeni ülkeler açıldı.

Latin Amerika ve Güneydoğu Asya’da 11 ülkeye kriptodan kriptoya dönüşümler ve ticaret getirildi. Arjantin, Meksika, Peru, Kolombiya, Şili, Hindistan, Hong Kong, Güney Kore, Endonezya, Filipinler ve Yeni Zelanda için kripto servisler mevcut.

Bahsi geçen ülkelerdeki Coinbase’in müşterileri artık kripto para birimleri depolayabilir, ticaret yapabilir, gönderebilir ve alabilir. Borsa, kâğıt para birimlerinin, yeni kullanım durumunun ardından mevcut “yatırım aşamasından” “fayda aşamasına” geçtiğini belirtiyor.

“Merkezsiz Ekonominin Bel Kemiğini Oluşturacak”

Borsa, bu durumu şöyle açıklıyor; “Bu, borç verme veya mikro ödemeler gibi geleneksel finansal hizmetlerin merkezsiz versiyonları veya henüz kimsenin düşünmemiş olduğu gerçekten yeni kripto uygulamaları biçiminde olabilir. Bir kriptodan diğerine dönüştürme yeteneği, bu yeni merkezsiz ekonominin bel kemiğini oluşturacak.”

Son zamanlarda, ABD’li ünlü borsa; EOS (EOS), Augur (REP) ve Maker’a (MKR) destek ekleme ve sınır ötesi ödemeler gibi birçok yeni hizmet getirdi. İkinci yenilik, kullanıcıların anında para gönderip almalarını ve aynı zamanda onları yerel para birimine dönüştürmelerini sağlayacak.

Borsa ayrıca, nisan ayının başlarında İngiltere merkezli müşterilerinin mağaza içinde ve çevrimiçi olarak kripto para birimi ile ödeme yapmalarını sağlayan Visa ile Coinbase Kartını da başlattı. Yeni hizmet, Coinbase’in satın alımını tamamlamak için müşterilerin kripto para birimi fonlarını anında fiat para birimine dönüştürmesini sağlıyor.

Dört Kıtada 53 Ülke

Borsanın blogunda yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; “Bir yıl önce borsa, iki kıtadaki 32 ülkede müşterilerine hizmet verdi. Geçtiğimiz 12 ay boyunca, temel önceliklerimizden biri hizmetlerimizi dünyanın her köşesindeki insanlara ulaştırmak olmuştur. Bugün, müşterilerin Coinbase Pro ve Coinbase.com’da kripto para birimleri saklamalarına, ticaret yapmalarına, göndermelerine ve almalarına izin veren Latin Amerika ve Güneydoğu Asya’da 11 ülkeyi kripto-ekonomiye davet etmekten heyecan duyuyoruz. Dört kıtada 53 ülkeye yayılmış erişimi artırdık.”

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.