Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,310.25
+3071.55
Ethereum
$3,110.67
+85.3
Litecoin
$81.37
+0.76
DigitalCash
$29.61
+1.5
Monero
$114.55
+0.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.17
+0.49
Dogecoin
$0.15
+0.01

CNBC Sunucusu: Evi, Arabayı, Çocukları Satın, Litecoin Alın!

0 419

Amerika merkezli tüketici haberleri ve iş kanalı CNBC sunucusu herkesi, “evlerini, arabalarını ve çocuklarını satarak” Litecoin almaya çağırdı. Yayın sırasında “Litecoin alın!” diyen sunucu, kısa sürede sosyal medyadaki kripto toplulukları arasında en çok konuşulan konu haline geldi.

Dünyanın en ünlü ekonomi ve haber kanallarından biri CNBC, ilginç bir diyaloga ev sahipliği yaptı. CNBC ekranlarında yayınlanan “Fast Money” adlı programın sunucusu, yayın sırasında, “Evi, arabayı, çocukları satın, Litecoin alın!” dedi.

Fast Money programında, kripto para uzmanları sektöründeki son gelişmeleri tartıştı. Katılımcılar, programda Litecoin ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Programın sunucusu, programı kapatırken bir bahis tabiri olan “evi, arabayı satın” tabirini kullandı. Sunucu, Litecoin’in son dönemde ciddi artışlar yaşadığını belirterek, “Benim tavsiyem şu; evi, arabayı, çocukları satın, Litecoin alın!” ifadesini kullandı.

CNBC sunucusunun bu sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu. Kripto topluluğu, kısa sürede onlarca mesaj attı. Bazıları CNBC sunucusunu desteklerken, genellikle de bu ifadelerle dalga geçtikleri görüldü. Resmi Litecoin Twitter hesabından da bu sözlerin capsi paylaşıldı.

“Kendimizi Balon Senaryosunda Bulabiliriz”

Charlie Lee’nin kurucusu olduğu Litecoin, aralık ayında dip seviyeyi görmüştü. Litecoin, aralık ayında 22,93 dolar seviyesine geriledi. O günden bu yana parabolik bir artış gördü. Mayıs ayında 118,15 dolara kadar yükseldi. Bu da yüzde 400’den bir artış anlamına geliyor. Bitcoin’in de yükselişine paralel olarak yükselen Litecoin, bu yılın ilk 5 ayında en çok kazandıran kripto paralar arasında yer aldı.

Buna rağmen Litecoin Vakfı Direktörü Franklyn Richards, kısa süre önce bir makalede yatırımcıları “çok fazla heyecanlanmamaları” konusunda uyarmıştı. Richards, “büyümenin sürdürülebilir olmadığını ve geri dönüş görebileceklerini” belirterek, “kendimizi düşündüğümüzden daha kısa bir sürede bir balon senaryosunda bulabiliriz.” ifadelerini kullanmıştı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.