Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,452.22
-602.84
Ethereum
$3,217.79
+19.39
Litecoin
$84.98
-1.05
DigitalCash
$31.31
-0.45
Monero
$121.68
-0.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.25
-0.25
Dogecoin
$0.16
-0

Cathie Wood’dan yüzleri güldüren Bitcoin tahmini

0 455

Cathie Wood’dan yüzleri güldüren Bitcoin tahmini

Ark Invest kurucusu ve CEO’su Cathie Wood, yeni bir kurumsal yatırımcı dalgasının yaklaştığını söyledi. Cathie Wood, bu şirketlerin Bitcoin’i bilançolarına koymak için satın alacaklarını vurguluyor. İşte Ark Invest kurucusundan Bitcoin tahminleri…

Cathie Wood’dan Bitcoin tahminleri: Teknoloji şirketleri, Bitcoin’e yatırım yapacak

Ark Invest kurucusu ve CEO’su Cathie Wood, Bitcoin‘e kurumsal ilginin arttığını söylüyor. Cathie Wood, büyük şirketlerin özellikle teknoloji firmalarının, ödeme devi Square ve MicroStrategy’nin izinden gideceğini ve dolara karşı bir hedge olarak BTC’yi satın alacağını iddia ediyor. Cathie Wood konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BİTCOİN (BTC) VE DİĞER KRİPTO PARA BİRİMLERİ HAKKINDA BİZİ ARAYAN BİREYLER VE ŞİRKETLER VAR. BİZE ‘PARAMIZIN BİR KISMINI BİTCOİN’E YATIRMALI MIYIZ?’ DİYE SORUYORLAR. BUNLAR ŞİRKETLER VE BİLDİĞİNİZ GİBİ SQUARE, MİCROSTRATEGY BUNU YAPTI. SANIRIM DAHA FAZLA ŞİRKETİN BUNU BİLANÇOLARINA KOYDUĞUNU DA DUYACAĞIZ, ÖZELLİKLE TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ. YANİ TEKNOLOJİYİ ANLAYAN VE BU KONUDA RAHAT OLAN YENİLİKÇİ ŞİRKETLER.

Guggenheim CIO’su: Spekülatif Çılgınlık Sona Erecek Ancak Bitcoin İçin 400 Bin Dolarlık Hedef Hâlâ Geçerli

Ark Invest kurucusu: Kripto dostu düzenlemeler, piyasaya daha fazla fon çekecek

Cathie Wood, bankaların stablecoin’ler çıkarmasına ve bir Blockchain’de node olarak hareket etmesine izin veren kripto dostu düzenlemelerin büyük olasılıkla daha fazla kişinin kripto piyasasına girmesine yardımcı olacağını söylüyor. Cathie Wood konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

AYRICA DÜZENLEYİCİLERE GELİNCE, PİYASAYA YÖNELİK DAHA FAZLA ONAY OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BANKALARIN STABLECOİN’LER ÇIKARMASINA VE BİR BLOCKCHAİN’DE NODE OLARAK HAREKET ETMESİNE İZİN VEREN DÜZENLEMELER…. BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM VE BELKİ DE KRİPTO DÜNYASINDA DÜZENLEYİCİLERLE YAKIN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞAN KİŞİLER HARİÇ, BAŞKA KİMSENİN DE BUNU BEKLEDİĞİNİ SANMIYORUM.

Bu Ülkede İnternetin Fişi Kesilince Bitcoin Ticareti Sıfıra İndi

Cathie Wood: Bitcoin dolar devalüasyonuna karşı en iyi korunma varlığı

Cathie Wood ayrıca, yatırımcıların Bitcoin’e akın etmelerinin bir nedeni olarak doların azalan değerini vurguluyor. Ayrıca Ark Invest kurucusu, önde gelen kripto parayı dolar devalüasyonuna karşı en iyi korunma varlığı olarak adlandırıyor. İşte Ark Invest kurucusundan Bitcoin tahminleri:

ENFLASYONA KARŞI BİTCOİN’DEN DAHA İYİ BİR ÖNLEM OLMADIĞINA İNANIYORUM… DOLAR GEÇEN YIL DÜŞTÜ. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE, DÜNYADAKİ DİĞER PARA BİRİMLERİNE GÖRE SATIN ALMA GÜCÜNDE YÜZDE 7 KAYBETTİK. AYRICA ENFLASYONA KARŞI BİRAZ KAYBETTİK… AMA EĞER DOLAR BOZULURSA, BÜYÜK BİR ÇÖKÜŞ OLUR. SADECE UZUN VADELİ BİR GRAFİĞE BAKARSANIZ, FEDERAL REZERV’İ POZİSYONUNU VE BELKİ DE HAZİNE’Yİ YENİDEN DEĞERLENDİRMEYE ZORLAR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.