Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,757.17
+1322.72
Ethereum
$3,562.91
+63.14
Litecoin
$94.23
+0.71
DigitalCash
$38.31
+0.43
Monero
$135.08
-2.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.55
+0.79
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bitcoin, Ripple ve 5 Altcoin’e Yönelik Çılgın Tahmin

0 451

Bitcoin, Ripple ve 5 Altcoin’e Yönelik Çılgın Tahmin.

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, Polkadot’un son rallisini takip edeceğine ve Ripple (XRP)’ı geçeceğine inandığı üç altcoin projesini açıklıyor. Ayrıca usta analist, Bitcoin tahminini de paylaşıyor.

Michaël van de Poppe: Bitcoin fiyatı 30.000 dolara sarkabilir

Dünyaca ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe, yeni analizinde Bitcoin’in bir sonraki ralliden önce konsolide olmaya devam etmesini beklediğini söyledi. Michaël van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU NOKTADA BİTCOİN İÇİN OLMASI MUHTEMEL OLAN ŞEY OLDUKÇA ZOR. HALA DESTEK İÇİN HAREKET EDİYORUZ. BÜYÜK OLASILIKLA, BU DÜŞEN KAMA YAPISI GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA, TEKRAR 39.000 İLA 40.000 DOLARA DOĞRU BİR ARTIŞ GÖRECEK OLURSAK ŞAŞIRMAM. ANCAK, ORTA MENZİLDE OLDUĞUMUZ İÇİN BU BİRAZ ZOR. 36.000 DOLARDAN 36.500 DOLARA GEÇEMEZSEK, BU DAHA FAZLA KONSOLİDASYONUN AŞAĞI DOĞRU OLACAĞI ANLAMINA GELİR (30.000 DOLAR). ANCAK ŞU ANDA BİTCOİN GRAFİĞİNİN ANA NOKTASI, KONSOLİDASYON İÇİN İSTEKLİ OLMASI.

Usta analist: Chainlink ATH’den önce giriş fırsatı sunacak

Ayrıca usta analist, güç belirtileri gösterdiğini söylediği altcoin projelerine de bakıyor. Analistin listesinin başında Chainlink (LINK) bulunuyor. Analist, tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmadan önce Chainlink’in düşebileceği önemli seviyeleri açıklıyor. Michaël van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

GRAFİKLERDE, 18 DOLAR CİVARINDA BİR SEVİYE GİRİŞ İÇİN İLGİNÇ VE O ZAMAN 16 DOLAR VE ARDINDAN 14 DOLARINDA OLDUĞUNU GÖREBİLİRSİNİZ Kİ BU DA GÜNLÜK GRAFİKLERLE UYUMLU.

Bu 4 Altcoin 4x’i Aştı! Bitcoin’i Bile Geride Bıraktılar

Michaël van de Poppe: Popüler altcoin Cosmos düzeltme yapacak!

Chainlink’e ek olarak Michaël van de Poppe, Cosmos (ATOM) üzerinde 2x’lik bir hamleden sonra geri çekilme olabileceğini belirtiyor. Michaël van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU BÖLGEYE (6,60 DOLAR) DAHA YÜKSEK BİR DÜŞÜK YAPMAK İÇİN GİRERSEK, BOĞA PİYASASI DEVAM ETMEDEN ÖNCE BU OLDUKÇA İYİ OLACAK.

Başarılı analist: Curve tekrar yükselmeden önce muhtemelen geri çekilecek

Michaël van de Poppe, Curve (CRV) projesine de bakıyor. Analist, kripto paranın tekrar yükselmeden önce muhtemelen geri çekileceğini söylüyor. Michaël van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU BİRLEŞME SEVİYELERİNDEN HERHANGİ BİRİNE (1,20 DOLAR VE 0,9 DOLAR) BAKMALISINIZ… BU SEVİYELER, BAKACAĞINIZ YERLER VE HER HAREKETİN DE DÜZELDİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ. CRV ŞU ANDA DİRENÇ BULUYOR. BÜYÜK OLASILIKLA GENİŞLEME GERÇEKLEŞMEDEN ÖNCE GERİ ÇEKİLECEK.

Ünlü Ekonomistten Kritik Yorum: Bitcoin’den Değil, Bundan Korkmalısınız!

Michaël van de Poppe: 2021, kripto paralar için çılgın bir yıl olacak

Michaël van de Poppe, ATOM ve CRV gibi kripto paraların yükselmesi ve birkaç gün içinde değerlerini iki katından fazla artırmasıyla, altcoin piyasalarındaki rallinin bitmek üzere olmadığını söylüyor. Michaël van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ALTCOİN MEVSİMİ YAŞANDIĞINI MI DÜŞÜNÜYORSUN? BU SADECE BİR ISINMA… 2021, KRİPTO İÇİN ÇILGIN BİR YIL OLACAK.

Usta analist: Bu kripto para projeleri Ripple’ı geçecek!

XRP’ye gelince Michaël van de Poppe, akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA)’nun, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK)’in ve küresel ödeme ağı Litecoin’in (LTC) Ripple’ı beşinci sıradan çıkarmasının sadece bir zaman meselesi olduğunu söylüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.