Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,452.22
-602.84
Ethereum
$3,217.79
+19.39
Litecoin
$84.98
-1.05
DigitalCash
$31.31
-0.45
Monero
$121.68
-0.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.25
-0.25
Dogecoin
$0.16
-0

Bu Altcoin’ler Aşırı Şişirildi! Sert Düşebilirler

0 477

Bu Altcoin’ler Aşırı Şişirildi! Sert Düşebilirler

Araştırmacılar, küçük ve orta büyüklükteki altcoin’lerin, temel faktörlerin geride kalması nedeniyle aşırı şişmiş göründüğünü öne sürüyor. Alternatif kripto para birimi (altcoin) piyasası, son haftalarda Ethereum ve Bitcoin gibi büyük kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterdi. Ancak bir on-chain analiz firması olan Santiment’teki araştırmacılara göre, altcoin’ler “aşırı şişirilmeye” başlıyor.

Araştırmacılar: Küçük ve orta büyüklükteki altcoin’lerde dikkatli olma zamanı geldi!

Bitcoin konsolide olduğunda veya uzun bir süre boyunca küçük bir düşüş gördüğünde, altcoin’ler yükselme eğilimindedir. Bitcoin ve Ethereum, genellikle yükseliş ve düşüş trendleri sırasında birlikte hareket etme eğilimindedir. Bu nedenle, Bitcoin ve Ethereum düşmeye başladığında, küçük ve orta büyüklükte piyasa değerine sahip olan altcoin’ler yükselmeye başlar.  Geçtiğimiz hafta, Augur, Golem, 0x ve OMG gibi altcoin’ler %40 ila 120 arasında artış kaydetti. Santiment araştırmacıları konuya yönelik şunları söyledi:

GNT (+%95 İLE ZİRVE), REP (+%56) VE ELF (+%30) DAHİL OLMAK ÜZERE, ORTA ÖLÇEKTEKİ BİRKAÇ KRİPTO VARLIĞI SON GÜNLERDE İLGİ ODAĞI OLDU. BU ARADA, ETHEREUM (-%8) DÜŞTÜ.

Büyük İddia: Bu Altcoin, Bitcoin ve Ethereum'un Eksikliklerini Tamamlayan Yeni Neslin Kripto Parası!

Tarihsel modeller beklenmedik dönemlerde, küçük ve orta büyüklükteki altcoin’lerin bazen sahte ralliler düzenlediklerini gösteriyor. Araştırmacılar, altcoin piyasasının yeniden alevlenen bir boğa döngüsünde mi yoksa kısa vadeli bir rallide mi olduğunu belirleyemezken araştırmacılar ihtiyatlı olma zamanının geldiğini söylüyor.

Santiment araştırmacıları: Bu altcoin’ler aşırı şişmiş görünüyor!

Santiment araştırmacıları, yatırımcıları uyararak konuya yönelik şunları söyledi:

BU HAVAİ FİŞEKLER KÜÇÜK YATIRIMCILAR İÇİN HEYECAN VERİCİYDİ, ANCAK ASIL HİKAYE, KIRMIZI BİR CUMA GÜNÜ BİRÇOK ALTCOİN’İN PİYASA DEĞERİNİN BÜYÜK ÖLÇÜDE KÜÇÜLMESİDİR. BU KADAR ÇOK ALTCOİN’İN AŞIRI ŞİŞMİŞ GÖRÜNDÜĞÜNÜ BELİRTMEK İSTİYORUZ VE BURADA DİKKATLİ OLMANIZI SAĞLIYORUZ.

Araştırmacılar, bazı altcoin’lerin aşırı şişirilmiş gibi göründüğüne işaret eden çeşitli on-chain veri noktalarına ve temel faktörlere işaret ediyor. Örneğin, Ethereum tabanlı tahmin pazarı Augur’un yerel tokeni olan REP, %56 artış kaydetti. Yine de kabaca Augur’daki kullanıcı sayısını gösteren aktif adresler metriği nispeten durgun kaldı.

Araştırmacılar: Bitcoin ve Ethereum’un temelleri güçlenirken altcoin’ler geride kaldı

Buna karşılık hem Bitcoin hem de Ethereum, çeşitli ölçümlerde gözle görülür gelişmeler kaydetti. Blockchain.com’dan elde edilen veriler, Bitcoin Blockchain’inde kullanılan benzersiz adres sayısının son 180 günde istikrarlı bir şekilde arttığını gösteriyor.

20 Temmuz’dan bu yana fiyatı bir ay içinde neredeyse iki katına çıkan Ethereum, son aylarda günlük işlem sayısının istikrarlı bir şekilde arttığını gördü. Ocak ayından bu yana, Ethereum Blockchain’indeki toplam günlük işlemler Ağustos ayında 420.000’den 1,2 milyonun üzerine çıktı.

Hem Bitcoin hem de Ethereum, temel faktörlerde ve on-chain ölçümlerde güçlü yükselişler gördü. Küçük ve orta büyüklükteki altcoin’lerin artmaya devam etmesi ve temel verilerin uzun süreler boyunca geride kalma ihtimali de var. Ancak önemli metriklerdeki sinyaller nedeniyle analist ve araştırmacılar, küçük ve orta büyüklükteki altcoin’ler konusunda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.