Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,317.86
+99.25
Ethereum
$3,143.55
-13.89
Litecoin
$85.33
+1.72
DigitalCash
$30.59
+0.57
Monero
$120.96
+1.33
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.76
+0.5
Dogecoin
$0.15
-0

Bu 7 Altcoin 2021’nin En İyi Seçimleri

0 362

Bu 7 Altcoin 2021’nin En İyi Seçimleri

Başarılı kripto para analisti Aaron Arnold, 2021’de yatırımcıların takip etmesi gereken ve güçlü potansiyele sahip 7 altcoin’i açıkladı.

Aaron Arnold: Bu 7 altcoin en iyi seçimler

Kardeşi Arnold Austin ile “Altcoin Daily” YouTube Kanalını yöneten Aaron Arnold, çeyrek milyondan fazla takipçisine güçlü yükseleceğine inandığı 8 kripto paranın en iyi seçimler olduğunu söyledi. Aaron Arnold’un ilk seçimi lider kripto para Bitcoin. Aaron Arnold ile yaptığı röportajda PayPal’ın CEO’su Daniel Schulman, Bitcoin’in benimsemesinin ilk aşamalarında olduğunu söyledi.

Daniel Schulman, PayPal’ın kripto para ticareti yapmayı ve tutmayı kolaylaştırdığını ve 2021’in başlarında daha fazlasının olacağını da sözlerine ekledi.  PayPal, platformundaki 28 milyon kullanıcının işlemlerinden herhangi biri için fon kaynağı olarak kripto kullanmasını sağlayacak. Aaron Arnold konuya yönelik şunları söyledi:

KRİPTO PARA BİRİMLERİNDEN DAHA FAZLA FAYDA GÖRECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.

Ethereum Madencilik Zorluğu ve Hashrate'i Zirveye Ulaştı: İşte Sebebi

Aaron Arnold: Polkadot (DOT) 2021’in en iyi performans gösteren varlıklarından olacak

Aaron Arnold, Polkadot’u 2021’in en iyi performans gösteren ikinci varlığı olarak seçti. Proje Ağustos ayı ortalarında başladı ve kripto topluluğundan anında olumlu bir tepki aldı. Polkadot, farklı açık kaynaklı ve özel Blockchain ağları arasındaki tokenler dahil olmak üzere herhangi bir veri türünün tam birlikte çalışabilirliğini kolaylaştıran yeni nesil Proof-of-Stake Blockchain ağıdır.

Artık Polkadot, potansiyel ETH katilleri olarak adlandırılan Cardano ve Binance Chain ile birlikte Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri. Polkadot’un yerel tokeni DOT, stake etme yoluyla pasif bir gelir elde etmek isteyen yatırımcılardan 3 milyar dolarlık bir yatırım çekti. Aaron Arnold ayrıca Polkadot’un DeFi ve fungible tokenlere (NFTS) yatırım çektiğini belirtti.

Dünyaca Ünlü Tarihçiden Yüz Güldüren Bitcoin Öngörüleri: Harika!

Aaron Arnold: Ethereum büyümeye hazır

Ethereum, Beacon Chain’in başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle resmen proof of stake’e geçişe başladı.  Aaron Arnold’a göre, ETH yeni bir ağ ölçeklenebilirliği ve stake etme ödülleri getirmeyi vaat ettiği için büyümeye hazır.

Aaron Arnold:  YFI (yearn.finance) patlayıcı bir potansiyele sahip

YFI, 2020’deki DeFi patlamasından doğan en iyi DeFi projelerinden biri. Protokol, Arnolds’un DeFi projesi için olası bir patlayıcı katalizör olarak öngördüğü Yearn Improvement Proposal 54’ü (YIP-54) uyguladı.

Aaron ArnoldBüyük güncellemeler Cardano (ADA)’nın fiyatını arttırabilir

Aaron Arnold’un listesinde Cardano’da yer alıyor. Aaron Arnold, Yella da dahil olmak üzere Cardano’da yapılacak büyük güncellemelerin ADA’nın değerini, faydasını ve fiyatı artıracağını belirtti.

Kasım Ayındaki Boğa Koşusunun Lideri Ripple (XRP) Oldu!

Aaron Arnold’un 2021’de güçlü yükseleceğine inandığı diğer kripto paralar; XRP, Synthetix ve Chainlink’tir. Aaron Arnold, merkez Bankalarının CBDC projelerinde XRP’nin oynayacağı kilit rolü vurguluyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, merkez bankalarının stablecoin’lerini çıkarmak için XRP Ledger’ı kullanmayı düşünmelerini istiyor.

Analiste göre SNX ve LINK, kripto platformlarının petrol gibi varlıkları tokenize etmek için toplandığı yükselen trendden de yararlanacak. Gerçek dünyadaki benzerlerini yansıtan sentetik varlıklar, Chainlink’i gerçek zamanlı veri akışları ve piyasa reaksiyonları için bir oracle olarak kullanabilir. Aaron Arnold konuya yönelik şunları söyledi:

SOIL, CHAİNLİNK MERKEZİ OLMAYAN ORACLE AĞI KULLANARAK PETROLÜN FİYAT HAREKETLERİNİ YANSITAN SENTETİK BİR VARLIKTIR… SYNTHETİX BORSASI MEVCUT VE SONSUZ LİKİDİTE VE SIFIR KAYMA İLE HERHANGİ BİR SYNTH İÇİN TAKAS EDİLEBİLİR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.