Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,604.11
+558.89
Ethereum
$3,577.90
+4.69
Litecoin
$95.43
+0.25
DigitalCash
$38.61
+0.67
Monero
$137.54
+1.17
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.17
+0.58
Dogecoin
$0.20
+0.02

Boğa Koşusu İçin Ön Plana Çıkan 3 Kripto Para!

0 490

2018 yılı boyunca devam eden ayı piyasası fiyatlarda ciddi gerilemeye yol açmıştı. Yaklaşan boğa koşusu için ön plana çıkan 3 kripto para bulunuyor.

En son yaşanan büyük boğa koşusunda düşük fiyatlı ve düşük hacimli koinler ilgi görmüştü. Büyük borsalarda listelenen ancak büyüklük açısından arka planda olan dijital paralar oldukça fark yaratmıştı.

Ağırlıklı olarak kripto paralarda ayı piyasasının yaşanmasının ardından çok sayıda uzmana göre boğa piyasası hüküm sürecek. Önümüzdeki boğa koşusunun 2018’in sonlarında başlayacağı tahmin ediliyor.

Boğa koşusunda yükselmesi beklenen kripto paralar, rakiplerine fark atmaya tekrar hazırlanıyor. Piyasa duyarlığının son dönemlerde değişmeye başlamış olmasıyla dipten gelen hareketlilik olduğu biliniyor.

Pump yaşaması beklenen kripto paralar neler?

Boğa koşusu döneminde değerini katlayarak pump yaşaması beklenen kripto paralar Stellar Lumens, OAX ve Holochain olarak tanımlanıyor.

Stellar Lumens

Geçtiğimiz boğa koşusunda değerini %300 seviyesinde katlamayı başaran XLM, şu an 0.27 USD seviyesinde el değiştiriyor. Gelecek boğa piyasasında fiyatını katlamasını tekrar etmesi beklentisi mevcut.

OAX

DEX odaklı bir proje olan OAX, ölçekleme sorununa getirdiği çözümle birlikte fark yaratma potansiyeline sahip. Düşük işlem hacmine sahip kriptolardan birisi olan OAX’ın boğa koşusunda rekor kırması muhtemel. 0.31 USD bandından el değiştiren coinin ATH değeri 1.95 USD.

Holochain

İnternet kullanıcılarına kripto-muhasebe altyapısını sağlamasıyla beraber boğa koşusunda değerlenebilir olarak nitelendiriliyor. 0,001 USD piyasa değerine sahip olmasıyla beraber oldukça umut vaat edici bir kripto. 

Boğa koşusu büyük kripto paralara etki edecek mi?

2019’un özellikle 1. ve 2.çeyreğinde etkisini artırması beklenen boğa koşusu, büyük kriptolara da etki edebilir.

Ancak daha çok düşük hacimli aynı zamanda düşük değerli dijital paralar önemli yükseliş ivmesi kaydedebilir seviyedeler. XRP, Bitcoin ve Ethereum büyükler arasında yükselmesi beklenen kriptolar.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.