Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,371.46
+3196.76
Ethereum
$3,061.33
+110.49
Litecoin
$81.41
+4.14
DigitalCash
$28.74
+1.83
Monero
$116.31
-0.3
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.03
+1.23
Dogecoin
$0.15
0

Bitfinex 5 Milyon Dolar Değerinde USDT’yi EOS Protokolüne Taşıdı

0 344

Bitfinex 5 Milyon Dolar Değerinde USDT’yi EOS Protokolüne Taşıdı .

Kripto para borsası Bitfinex ve merkezsizleştirilmiş alım satım platformu EOSFinex, 5 milyon dolar değerinde Tether’ı (USDT) EOS blockchain protokolüne başarıyla taşıdığını duyurdu.

Cointelegraph ile 5 Ekim’de paylaşılan basın bültenine göre şirketler bu adım ile EOS DApp ekosistemine, dijital varlıklar ile ilişkili riskleri azaltmak adına sabit ve nakde çevrilebilir bir değer kaynağı sunmayı hedefliyor. Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino şöyle belirtti:

“Geleceği parlak projeler, diğer zincirlerdeki mevcut yoğunluk ve dalgalanma sorunları nedeniyle gerçekleşemiyor, bu nedenle EOS’ta DAppler daha fazla kullanılıyor. EOS’ta eksik olan şey, bu projelere fiyat dalgalanması konusunda yardımcı olabilecek bir sabit para birimiydi. ”

Bir sonraki adım: mainnet’in başlatılması

Duyuruya göre EOSIO’nun eşler arası mikroödeme altyapısı şu anda ilk 100 merkezsileştirilmiş uygulamanın (DApp) yüzde 49’unu, en çok 24 saatlik işlem etkinliğine sahip 10 DApp’in de 7’sini çalıştırıyor.

EOSFinex’in ürün lideri Steven Quinn, platformun bir sonraki hedefinin EOS topluluğu ile blok geri dönülmezliğini üç saniyeye indirmek için çalışmak ve EOSFinex’i mainnet’te başlatmak olduğunu açıkladı.

bitfinex eos ile ilgili görsel sonucu

EOS ağı donabilir mi?

EOS blockchain protokolü kullanıcıları geçtiğimiz haftalarda ağ erişiminde dönemsel sorunlar yaşadı.

Akıllı sözleşme gelişticisi ve güvenlik mühendisi Dexaran’ın geçtiğimiz günlerde yazdığı makale sorunun temelini açıkladı: saldırganların yalnızca birkaç dolar değerinde EOS ile ağı ”yoğunlaştırmasına”, diğer bir deyişle düşük verim moduna geçirmesine olanak sağlayan ucuz bir teknik.

Bu teknik saldırganların EOS kumar uygulaması EOSPlay’den Eylül ayında 110 bin dolardan fazla kripto para çalmalarını sağladı. EOS’un ana firması Block.one’ın yöneticileri ise ağın ”doğru” çalıştığını ileri sürdü.

Stablecoin şirketi Tether ve bağlı borsası Bitfinex, USDT’nin piyasa manipülasyonuna karıştığını iddia eden yayınlanmamış bir araştırma nedeniyle hakim karşısına çıkmayı bekliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.