Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin Yöneticisinden Öneri

0 441

Bitcoin Yöneticisinden Öneri geldi. Eski Goldman Sachs Yöneticisinden yatırımcılara yol gösterecek çok önemli bir tavsiye geldi. Son birkaç ay gibi bir sürede Bitcoin takipçilerinden Wall Street’in boğalarına varana kadar, fiyatlarda meydana gelen dalgalanmaları değerlendiren yetkililer önümüzdeki günlerde bir durgunluğun görüneceğini belirtiyor. Bunun için de kişiler oluşabilecek riskler için bir takım tedbirler almalılar. Önemli ekonomistlerden biri olan yönetici, Bitcoinin gelecekteki finansal sektörde şuanki gibi fiyat tabanlı olmayacağını belirtiyor. Aksine bir mihenk taşı görevi göreceğini söylüyor. Eski Goldman Sachs yöneticisi bu düşüncesini kısa bir zaman önce sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Bitcoin Satın Alınmalı Mı?

Açıklama yapan eski hedge fon satış müdürü Pal’a göre, hisse senetlerinden emtialara kadar pek çok her şey güvenli olmayan bölgelere giriş yapıyor. Aynı zamanda günümüzde iki senelik ABD Hazinesi için istenen verimin azalacağını ifade ediyor. Doğal olarak bu durum da finansta paradigma kaymasının yaşanacağını gösteriyor. Avrupa ve Japonya’da gibi ülkelerde bu oranların düşmeyeceği de söz konusu.

Karmaşıklıklar İçinde Yeni Bir Düzen

Pal, eğer yatırımcıların Bitcoin’i bir belirleyici olarak düşünmelerini sağlayamadıysa, bunu başarabilen pek çok makroekonomik eğilimin olduğunu söylüyor. Problemlere bakmak gerekirse;

  • 17 trilyon dolar gibi bir negatif oranlı borç
  • Global durgunluktan beri oranları azaltan Federal Reserve
  • Brexit ve Avrupa Birliği’nde yaşanan diğer sorunlar;
  • Venezuela gibi alanlarda yaşanan para krizleri.
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.