Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,669.18
+3302.77
Ethereum
$3,100.20
+114.84
Litecoin
$80.74
+0.06
DigitalCash
$29.52
+1.7
Monero
$118.00
+3.94
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.68
Dogecoin
$0.15
+0.01

Bitcoin yeni ATH’ye ulaştı , Coinbase’de balinalar hamlelere devam ediyor

0 480

Bitcoin yeni ATH’ye ulaştı , Coinbase’de balinalar hamlelere devam ediyor

Kripto para birimi dün gece tüm zamanların en yüksek seviyesini gördükten sonra Bitcoin, konsolidasyon sürecinde. BTC dün 36.000 $’a kadar yükseldi.Bu hareket aniden ortaya çıktı ve oldukça şaşırtıcıydı, ancak uzun sürmedi.BTC, o zamandan beri 34.000 $’lık düşük bölgede güçlü bir destek bulabildiğinden, bu yüksek seviyelerde gelen ret çok da önemsenmedi.Altcoinler devasa bir ivme kazanmaya başladığından, Bitcoin’in burada konsolide olma olasılığı çok yüksek.Boğa piyasaları sırasında BTC konsolide olurken veya düşerken altcoinler yükselme eğiliminde olduğundan, bu modelin ETH ve diğer BTC emsallerini artırma olasılığı güçlüdür.

Birikim Artıyor

Bir analist, Bitcoin’in yatay işlem yapmasına rağmen, Coinbase gibi platformlarda hala büyük bir birikim gördüğünü açıkladı.Bitcoin ve tüm kripto para piyasası, son zamanlarda artan volatiliteye tanık oldu. BTC, 34.000 $’a düşmesine neden olan bazı satış baskısıyla karşılaşmadan önce bir gecede tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Kripto para birimi o zamandan beri bu bölgede işlem görüyor ve bu da altcoinlerin bir miktar ivme kazanmasına izin veriyor.Bir analist, Coinbase balinalarının nispeten yüksek fiyatlarına rağmen büyük miktarlarda satın almaya devam ettiğini belirterek, BTC’nin hala yukarı yönlü hareketini sürdürmek için iyi konumlandığını belirtiyor.

Bitcoin’de Sıradaki Seviyeler

Yazım sırasında Bitcoin, 34.300 dolarlık fiyat seviyesinden işlem görüyor. Bu, aynı zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesine işaret eden 36.000 $’lık gecelik yüksek seviyelerinden bir düşüşe işaret ediyor.Orta vadeli piyasa eğilimleri, altcoinler bir miktar bağımsız ivme kazanmaya başladığından, büyük ölçüde Bitcoin’in daha yüksek seviyeye gelip gelmediğine veya buradan konsolide olup olmadığına bağlı olacak.BTC, kendisini daha yüksek seviyelere taşıyan başka bir satın alma baskısı akışı görürse, büyük hacimli altcoinler arasında görülen momentuma etki edebilir.

Balinalar Hızlı Bir Şekilde Bitcoin Almaya Devam Ediyor

Nispeten yüksek fiyatlarla Bitcoin alım satımına rağmen, Coinbase’deki balinalar hala endişe verici bir hızda birikim yapmaya devam ediyor.Analist Joseph Young, yakın tarihli bir tweet’te Coinbase fiyat farkının Binance’e göre neredeyse 100 $ olduğunu açıkladı.Önümüzdeki günlerde piyasa eğilimlerinin nerede olacağı, Bitcoin’e ve 30.000 $ ‘lık bölgedeki dirence karşı devam eden tepkisine bağlı olacak. Uzun süreli konsolidasyon muhtemelen altcoinler için yükseliş sağlayacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.