Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$71,296.31
+2443.15
Ethereum
$3,577.56
+64.69
Litecoin
$94.86
+0.05
DigitalCash
$38.38
+1.12
Monero
$135.60
-2.73
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.65
+0.66
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bitcoin ve Altcoin Tahminleriyle Nam Salan Analist: Bu 6 Altcoin Fırlayacak!

3 671

Bitcoin ve Altcoin Tahminleriyle Nam Salan Analist: Bu 6 Altcoin Fırlayacak!

Sağlam Bitcoin ve altcoin tahminleriyle takipçileri büyümeye devam eden analist Kaleo, patlamaya hazır olduğuna inandığı 6 altcoin projesini açıklıyor.

Kaleo: Popüler altcoin Binance Coin (BNB) 800 dolara çıkabilir

Yeni analizinde sektörde “Kaleo” olarak bilinen trader, uzun süredir Binance Coin’i (BNB) kullandığını söylüyor . Çünkü analist, bir kopuşun potansiyel olarak üçüncü en büyük kripto parayı 800 dolara çıkarabileceğine inandığını ve bunun altcoin fiyatında yaklaşık %200’lük kazanca işaret ettiğini ifade ediyor. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BNB ANDDDDD ÇIKIYOR. ŞİMDİ SONUNCUSUNA BENZER BİR HAMLE YAPABİLİRSEK.

Kaynak: Kaleo/Twitter

Kaleo: PancakeSwap (CAKE) ATH’yi görecek

Kaleo’nun radarındaki bir başka kripto para, 21,41 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) hedefleyen otomatik piyasa yapıcısı PancakeSwap (CAKE)’dır. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

PASTAYI SEVERİM, BU YÜZDEN CAKE… CAKE ALDIM NEREDEYSE ESKİ ATH’YE GERİ DÖNDÜ.

Kaynak: Kaleo/Twitter

Kaleo: BitTorrent (BTT) nihayet patlamaya hazır görünüyor

Analistin listesinde sırada, kısa vadede 0,003 dolarlık mevcut fiyatından %230’un üzerinde fırlayabileceğini söylediği bir kripto para olan eşler arası dosya aktarım tokeni BitTorrent (BTT) var. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BTT NİHAYET PATLAMAYA HAZIR GÖRÜNÜYOR… ATH BİRİKİMİNİ KIRIN VE GÖNDERİN.

Kaynak: Kaleo/Twitter

Kaleo: EOS yerel bir dip oluşturduktan sonra büyük bir hareket yapabilir

Analistin listesinde dördüncü sırada, unutulmuş akıllı sözleşme platformu EOS var. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

EOS BİR ŞEKİLDE TAM BİR … GİBİ GÖRÜNMÜYOR. BİR ÇANTA ALDIM.

Kaynak: Kaleo/Twitter

Kaleo’nun grafiğine göre, EOS yerel bir dip oluşturduktan sonra büyük bir hareket için vites yükseltiyor olabilir.

Kaleo: Siacoin Bitcoin’e karşı büyük kazançlar elde edebilir

Analistin listesindeki beşinci kripto para, bir çanta satın aldığını belirttiği eşler arası veri depolama ödemeleri platformu Siacoin (SC)’dir. Analist, altcoin fiyatının Bitcoin’e (SC/BTC) karşı büyük kazançlar elde etmesini bekliyor. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

SADECE LONG AÇTIM. YETERİNCE KOMİK, FİYAT ASLINDA 4 YIL ÖNCE MART 2017’DE PATLAMADAN ÖNCE OLDUĞU GİBİ…  DOGE (DOGECOİN) GİBİ OLABİLİR..

Kaynak: Kaleo/Twitter

Kaleo: Popüler altcoin Dent’in patlaması sadece bir zaman meselesi

Son kripto para, Ethereum Blockchain’ine dayalı mobil veri için uluslararası bir borsa olan Dent (DENT/USD)’dir. Analist, kripto paranın patlamasının sadece bir zaman meselesi olduğunu belirtiyor. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

AYRICA TUTMAYI PLANLADIĞIM BİR TORBA DENT ALDIM. HALA ATH’DEN 10 KAT UZAKTA VE SC/BTT İLE AYNI TEORİ…

Kaynak: Kaleo/Twitter

Kaleo, 2 yıl önceden Bitcoin’in fiyatının bugün nasıl hareket edeceğini doğru öngören bir analist. Lider kripto paranın, Kaleo’nun Şubat 2019’da Bitcoin için yaptığı tahminleri takip ettiğini belirtmek gerekiyor. Ayrıca analistin başarılı altcoin tahminleri de mevcut.

3 Yorumlar
  1. […] Woo, Ağustos sonunda Bitcoin’in 9.000 dolarlık seviyelere düşüşünü ve 10.000 dolardan 11.200 dolara yükselişini de doğru bildi. Ayrıca analist kendi geliştirdiği NVT yöntemine dayanan […]

  2. […] açık bitcoin madenciliği firmaları, kripto para biriminin volatil performansını yansıtan Bitcoin fiyatındaki son patlamayı geçti. Bu gelişmeler, Kuzey Amerika’daki kurumsal […]

  3. […] Solana, saniyede çok fazla işlem ve çok düşük işlem ücretleri sunan ölçeklenebilir bir blockchain altyapısını öne çıkarıyor. […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.