Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin’in Libra’ya İhtiyacı var mı  ?

0 288

Bitcoin’in Libra’ya İhtiyacı varmı?

 

Facebook’un şifreli bir para birimi devi olma hayali, görünüşte giderek daha uzaklaşıyor, çünkü artan düzenleyici belirsizlik şirketin Libra projesini tehlikeye atmaya devam ediyor . Libra, piyasaya sürülmeden önce bile iyi bir haberle çevrili olsa da, kripto kullanıcıları artık projeye güvenmiyor. Libra’nın olmadığı bir kripto dünyası – bu iyi bir şey midir , yoksa değilmidir ? Libra’nın yer almadığı bir kripto dünyası nasıl olurdu ve bu btc’yi nasıl etkiler?

 

Dikkatli İnceleme

 

Yenilikçi yaklaşımına ve küresel bir para birimi olma hedefine rağmen, Facebook’un Libra projesi geleneksel finans dünyasına, özellikle düzenleyici bir bakış açısıyla istenmeyen bir varlık olarak kaldığı görülüyor. Kısa süre önce, bir G-7 raporu Libra gibi küresel bir şifrelemenin küresel finansal sistem için bir risk oluşturabileceği konusunda uyardı. Raporda, Kara Para Aklamayı Önleme ( AML ) ile ilgili olarak aşağıdaki ifadelerin yer aldığı bir konu vurgulandı :

 

“Libra, özellikle terör ve kara para aklama ve terörizmin finanse edilmesinin yanı sıra tüketici ve veri koruma, siber esneklik, adil rekabet ve vergi uyumu gibi kamu politikası öncelikleriyle ilgili ciddi risklere yol açabilir.”

bitcoin libra ile ilgili görsel sonucu

Bitcoin’in Libraya ihtiyacı var mı ?

Şimdi, resmi Bitcoin beyaz kağıdının ilk çıkışından bu yana geçen on yıldan sonra , kripto para birimi piyasası hala aktif fakat 10 yıl öncesine kıyasla nispeten istikrarlı ve olgun. Eğer hepimiz Bitcoin’in doğru pazar pozisyonunda olduğuna ve kripto para birimi piyasasında öncü bir rol oynadığına inanıyorsak, btc’nin durumu Libra’nın olduğu veya olmadığı bir pazarda nereye gidecektir?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.