Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Dünyanın İlk Gerçek Bitcoin Tahvili Piyasaya Çıkıyor

0 370

Avrupalı iki şirket, dünyanın ilk gerçek Bitcoin tahvili başlatıyor. Gelişme, 3 Temmuz’da yapılan ortak basın açıklamasında duyuruldu.

Lüksemburg merkezli menkul kıymetler firması Argento, İngiltere Finansal Davranış Otoritesi (FCA) tarafından düzenlenen Bitcoin tahvili çıkarmak için London Block Exchange (LBX) ile güçlerini birleştirdi.

Argento yöneticisi Phil Millo, “Dünyanın ilk kurumsal sınıf Bitcoin cinsinden finansal ürününü yapılandırıp ürettiğimiz için çok mutluyuz.” dedi. Ayrıca, “Büyük yatırım bankaları bu konuda gerçekten top attı.” ifadelerini kullandı.

Argento-LBX tahvili, yatırımcılar için fiili bir risk içermiyor. Bu sebeple düzenlenmiş kripto para birimi ürünlerinde bir ilke sahip. Bloomberg Terminali üzerinden kolayca temin edilebilir ve kendi ISIN koduna sahip ilk kripto ürünü olarak kayıtlara geçti.

Argento, “FOMO”, “HODL” ve “MOON” gibi kriptoya özgü olaylardan sonra çeşitli sürelerde bunları belirgin bir şekilde adlandırıyor.

LBX, HODLers’ın tahvilin ana hedef pazarlarından birini oluşturduğunu söylüyor. CEO Benjamin Davies, “Bu, şu anda Bitcoin kullanan ve gelecek birkaç yıl içinde satmayı planlayan kişiler için mükemmel bir ürün.” diye ekledi.

Ayrıca, “Şimdi ilk kez, Bitcoin’lerini geleneksel fiat döviz piyasalarının dalgalanmalarına maruz bırakmadan cüzdanlarını büyütmek için kurumsal bir dereceye sahipler.” sözlerini kaydetti.

Daha önce gelişmekte olan bazı ülkelerin hükümetleri Uluslararası Para Fonu’na (IMF) Bitcoin’e bağlı tahvil ihracı konusunda istekli olduklarını söylemişlerdi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.