Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

CME Bitcoin Sözleşmelerinin Detaylarını Açıkladı

0 385

CME Bitcoin Sözleşmelerinin Detaylarını Açıkladı .

CME Group, yeni bitcoin opsiyon sözleşmeleri için spesifikasyonlarını yeni yayınladı.

Chicago borsası Çarşamba günü , her bir sözleşmenin CME’nin bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinden birine (yani beş bitcoin’den oluşacağına) dayanacağını açıkladı; sözleşmeler, kene büyüklüğü 25 ABD Doları (veya kene boyutu 5 ABD Doları) olan bitcoin başına ABD Doları cinsindendir; ve 5:00 PM Merkezi Saat Pazar ile 4:00 PM Merkezi Saat Cuma arasında işlem yapacak. ilk olarak, geçtiğimiz ay 2020 yılının ilk çeyreğinde bir satış tarihi belirleyen ve düzenleyici onayı bekleyen , mevcut bitcoin vadeli işlemleri için opsiyon sözleşmeleri başlatma niyetini açıkladı .

CME’nin bitcoin seçeneklerinin, diğer vadeli işlem ürünlerinin üstünde sunduğu opsiyon sözleşmelerine benzer olacağını ve tüccarlara risk ve spot pozisyonlarına karşı risklerini önlemenin bir yolunu sunduğunu belirtti. Bakkt’ın Aralık 2019’da başlayacak olan vadeli işlem sözleşmelerinde benzer bir ürün sunmaya başlayacağını açıklamasının ardından şartnameyi yayınladı. Bakkt, geçtiğimiz hafta fiziksel olarak oturmuş bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinde Aralık ayından itibaren seçenekler sunmaya başlayacağını duyurdu. 

“Sürecin içinde olduğumuz yerde üyelerle kapsamlı bir doğrulama yaptık ve bu açıklamadan sonra ürünün nasıl tasarlanması gerektiği konusunda girdi olan pazar katılımcılarıyla çalışmaya devam edeceğiz ve…. İhtiyaçlarını karşıladığından emin olmaya devam edeceğiz ”dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.