Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,485.53
-682.92
Ethereum
$3,019.74
-43.44
Litecoin
$81.03
+0.23
DigitalCash
$28.70
-0.38
Monero
$127.38
-3
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.26
+0.26
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bitcoin’in Gidişatı Apple’a Benziyor!

0 350

Fidelity yetkililerinden Jurrien Timmer, kısa bir süre önce yaptığı açıklamalarda Bitcoin’in gidişatını dev teknoloji şirketi Apple’a benzetti. Bu açıklamalar yatırımcıların dikkatini çekerken şu anki senaryonun kötü olmadığı vurgulanıyor.

Apple ve Bitcoin Grafikleri Dikkat Çekti

Fidelity Investments’ın küresel makro direktörü Jurrien Timmer tarafından yukarıdaki grafiğe dikkat çekildi. Grafiklerin her ikisinin de neredeyse aynı olduğunu vurgulayan başarılı isim gidişatın olumlu olduğunu bildiriyor. Bitcoin için önemli olanın ağ olduğunu belirten Timmer, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bitcoin neredeyse bir yıldır dalgalı bir fiyat aralığında ve 30.000 ila 65.000 dolar arasında hareket ediyor. Yukarı mı aşağı mı tartışması, birçoklarının favori hobisi olmaya devam ediyor, ancak bu çoğunlukla önemsiz. Bitcoin’de önemli olan ağdır.”

Bitcoin Adreslerinin Sayısı Hızla Artıyor

Paylaşımında çeşitli veriler paylaşan deneyimli isim Bitcoin (BTC) adreslerinin sayısının da hızla arttığını vurguladı. Sıfırdan fazla değerde BTC bulunduran adres sayıları aşağıdaki grafikte yer alıyor.

Bitcoin’de sıfırdan fazla bir değerde varlık bulunduran adres sayısı her geçen gün artmakta. Bu durumun da uzun vadede faydalı olacağını düşünen Timmer’ın grafik hakkındaki sözleri ise şu şekilde oldu:

“En önemlisi talep eğrisinin nereye gidiyor olduğu ve cevap ‘yukarı ve sağa’ olmaya devam ediyor. Grafikte, Bitcoin adreslerinin (sıfırdan büyük bir değere sahip) sayısının basit bir güç regresyon eğrisini takip ederek artmaya devam ettiğini görüyoruz.”

Onlarca OpenSea Kullanıcısı Bu Yöntemle NFT’lerini Kaybetti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.