Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Bitcoin, Son 1 Yılın En Yüksek Seviyesini Gördü

0 396

Kripto piyasaları, dün hafif bir düzeltmenin ardından bugün güçlü bir pozitif ivme yakaladı. Bitcoin (BTC), son 1 yılın en yüksek fiyat noktasına yükseldi.

Coin360 verilerine göre, ilk 50 kripto para birimlerinin hemen hemen tamamı katı yeşil renkte görülüyor.

Bitcoin günlük %9’dan fazla büyüme kaydetti. Yayın zamanında 8.820 $ seviyesinde işlem görüyor. Dün (26 Mayıs), 8 Mayıs’ın altına kısa bir süre daldıktan sonra, akşam, en iyi fiyat düzeyine doğru keskin bir yükselişe geçti.

Bitcoin, bu hafta önemli bir volatilite gördü. Bugünün yeni fiyat zirvesine çıkmadan önce 23 Mayıs’ta haftalık en düşük seviyesi olan 7.550 $ seviyesine düşmüştü. BTC en son 1 yıl önce, Mayıs 2018’in ikinci haftasında 8.700-8.800 $ aralığında işlem gördü. Haftalık, Bitcoin %10.4 artış kaydetti.

Yayın zamanında Coin360 verileri…

Tüccar Peter Brandt, kendi teknik analizinde, Bitcoin’in yükselişinin görünüşte “ilerleyişin FOMO aşamasını” temsil ettiğini belirtti. Brandt, “Satılan kripto boğalarının çoğunluğu bu ralliyi teslim edip kovaladığında, bu ilerlemeyi kovalayan aynı boğaları durdurarak daha büyük bir düzeltme yapılacaktır.” dedi.

Piyasa değeri en büyük altcoin Ethereum (ETH) da büyük kazanımlar gördü. Bu nedenle yayın zamanında %8.63 artışla 271$ seviyelerde işlem gördü. Ethereum, dünkü işlem saatlerinde başlayan ve Bitcoin’in fiyat artışıyla güçlü bir korelasyon olduğunu gördü. Bugünün kazancı, altcoini 18 Mayıs’ın ortasındaki erken fiyat zirvesine ve bir bakıma daha uzun 2018 yılının başlarında görülen son fiyat seviyelerine geri getiriyor. En yüksek altcoin şimdi haftalık %8 seviyelerinde işlem görüyor.

Ripple (XRP), 0.41 $’dan işlem yaparak, %9 seviyelerinde artış kaydetti. Dünkü yenilenme, tüm varlığın hafta ortası zararlarını tersine çevirdi; XRP ise haftada %3,5 artış kaydetti.

Tüm Kriptolar Yeşil

Yayın zamanında ilk on kripto para birimleri arasında, hepsi yeşil. Pazar genelindeki fiyat artışında beşinci en büyük kripto Litecoin (LTC) %14; altıncı sıradaki coin Eos (EOS) %9.6 ve dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash (BCH) de %8.2 artış kaydetti.

Bitcoin Cash kazançları, mayıs ayı ortasındaki sert çatalını takip eden belirgin bir çifte harcama raporuna rağmen geldi.

İlk yirmi kadar genişleyen, tüm madeni paralar yeniden oybirliğiyle yeşildir ve birkaç kayıt çift haneli kazanç elde ediyorlar. Bunlar arasında 12. sırada olan ve günde neredeyse %25 yükselen Bitcoin SV (BSV), 19. büyük madeni para (XEM) %11 ve Tron (TRX) % 9’dan fazla kazanç sağlayarak 11. sırada yer aldı.

Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri şu anda 270 milyar dolar civarında. Bu seviye en son 2018 Ağustos’unda görülmüştü. Bu piyasa değerinde Bitcoin, %57,3’lük paya sahip.

Bitcoin Bu Ay Neredeyse Yüzde 70 Artış Gördü

Bloomberg’in bugün bildirdiğine göre, Bitcoin’in geçen ayki yükselişi, geçtiğimiz 2017 fiyat artışının öncesinden bu yana görünüşte en güçlüsü. Bu ayda neredeyse %70 artış gösterdi. Haberde, toplulukta yorum yapan eToro analisti Mati Greenspan, “Harcaması daha kolay, daha fazla kullanımlı bir durum ve daha fazla evlat edinme anlamına gelir. Bahşiş noktası şimdi muhtemelen çok yakın.” diyor.

Geleneksel pazarlarda, Avrupa genelindeki hisse senetleri kıta genelindeki seçimlerin ardından yükselişe geçti. Yayın zamanında Stoxx Europe 600 Endeks %0.2 arttı ve euro forex piyasalarında sabit kaldı.

Fransız otomobil üreticisi Renault’daki hisseleri, Fiat Chrysler ile potansiyel bir birleşme haberi ile Paris’in ilk ticaret saatlerinde %13,4 oranında arttı. Anlaşma olursa birleşmiş şirketler içinde dünyanın üçüncü büyük otomobil üreticisi haline gelecek.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.