Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,940.60
+783.38
Ethereum
$2,995.34
+22.11
Litecoin
$78.68
-0.71
DigitalCash
$28.23
+0.58
Monero
$114.32
-0.7
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.25
+0.02
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin (BTC) Madencilerinin Bu Hareketi Kısa Vadede Düşüş Getirebilir!

0 443

Kripto para piyasası yaklaşmakta olan Ethereum birleşmesini takip ediyor olsa da, Bitcoin madencileri kısa vadede olumsuz bir ivmeye sahip görünüyor. Kripto dünyası, beklenen Ethereum birleşmesinden kaynaklanan güçlü bir ivme bekliyor. Ancak bazı yatırımcılar, birleşmeden yaklaşık altı ay sonra Ethereum (ETH) fiyatının artmasını beklemiyor.

Ağı iş kanıtından hisse kanıtına dönüştüren Ethereum Merge’in 15 Eylül’de yapılması planlanıyor. Geçen hafta, Ethereum Merge ilerlemesinin %96,55 oranında tamamlandığı bildirildi.

Bitcoin madencilerinin rezervleri düşüyor

Crypto Quant’ın verilerine göre madencilerin rezervleri son zamanlarda düşüş eğiliminde. Bu, fiyatta başka bir düşüşü tetikleyebileceği için Bitcoin yatırımcıları için iyi bir işaret değil. Rezervlerdeki düşüş özellikle 8 Ağustos’tan bu yana belirgin ve net bakiye şu anda negatiftir. Gelecekte BTC fiyatında daha fazla düşüş olup olmayacağı ise izlenmeye devam ediyor. CoinMarketCap’e göre, yazının yazıldığı sırada Bitcoin, son 24 saatte yaklaşık %1,21 düşüşle 21.425 dolar seviyesinde bulunuyor. Konu hakkında Crypto Quant tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“BTC madencilerinin pozisyonlarındaki yüzde değişimi, madencilerin 8 Ağustos’tan bu yana rezervlerini yeniden azaltmaya başladığını gösteriyor. En azından kısa vadede bu uyum iyi değil!”

BTC fiyatı düşecek mi?

Daha önceki durumlarda, Bitcoin madencilerinin rezervlerindeki düşüş her zaman BTC fiyatındaki düşüşle ilişkilendirilmiştir.

Madencinin rezerv akışlarına daha yakından bakıldığında, varlıklarda olası bir fiyat düşüşü spekülasyonuna yol açan açık bir düşüş eğilimi görülüyor. Daha da önemlisi, BTC madencisinin toplam bilançosu şimdi negatif bölgede ve bu da fiyat düşüşü tahminlerini güçlendirmekte.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.