Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,184.46
-2432.37
Ethereum
$3,144.78
-93.28
Litecoin
$83.27
-2.75
DigitalCash
$29.87
-1.57
Monero
$118.61
-2.44
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.97
Dogecoin
$0.15
-0.01

ABD’li Gıda Zinciri Markası, Tüm İşlemlerini Bitcoin (BTC) Üzerine Aktaracak!

0 286

ABD California merkezli süper gıda zinciri Everbowl, tüm işlemlerini Bitcoin (BTC) üzerine aktarmak istediklerini duyurdu. Nakit rezervlerinin de büyük bir kısmını BTC olarak tutmak istediklerini belirten Everbowl kurucusu Jeff Fenster, enflasyon oranlarının ardından bu kararı aldıklarını belirtiyor:

“CEO olarak, şirketin karşı karşıya olduğu tehditlere karşı sürekli göz kulak olmak benim sorumluluğum. ABD dolarının aşırı değer kaybetmesi ve 39 yıllık yüksek enflasyon oranı ışığında, hazine stratejimizi yeniden düşünmemiz gerektiğini biliyorduk. Bitcoin Standardı hakkında daha fazla şey öğrendikten ve önümüzdeki yolu keşfettikten sonra, kuruluşumuzun bunu benimsemesi gerektiği daha açık hale geldi. Şirketimiz içindeki nakit değeri sürdürülemez bir oranda azalıyor. Tüm iş liderlerini en azından bunu yapmaya teşvik ediyorum. Stratejiyi daha iyi anlamak için Bitcoin üzerine kendi araştırmalarını yapmalılar.

Çalışanlarına Bitcoin (BTC) ile maaş alma seçeneği sunan şirket, aldığı bu kararla kısa sürede gündeme oturdu. Bölgenin sevilen bir gıda zinciri olan Everbowl, böylece Bitcoin ile daha fazla iş yapmaya başlamak istiyor. Ayrıca Bitcoin için benimsenmenin de hızla arttığını savunan kurucu Fenster, bu alanda benimseme liderliğini üstlendiklerini duyurdu:

“2022 ve sonrasında işi yalnızca nakitle yürütmenin en avantajlı ve en güvenli yöntem olmadığı sonucuna vardık. Ayrıca kurumsal benimseme açısından da henüz erken olduğunu anlıyorum. Bitcoin’in hükümet tarafından benimsenmesi olarak kabul ediyoruz, ancak örneğimizle liderlik ederek bu amaca katkıda bulunmayı planlıyoruz. Yıkıcı bir büyüme şirketi kendini her zaman paketin önünde konumlandırmalı ve yeni teknolojileri geç değil erken benimseyerek liderliği üstlenmeli. Bitcoin Standard’ın Altın Standart olacağı “eğer” değil, “ne zaman” meselesi.

ABD’de Bakanlıktan NFT’ler Kara Para Aklamada Kullanılabilir Uyarısı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.