Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin Fiyatını Değiştirebilecek 3 Gelişme

0 345

Bitcoin Fiyatını Değiştirebilecek 3 Gelişme .

2019 seneninın tamamlanmasına üç hafta kaldı. Senenin son ayında nasıl bir yol izleyeceği merak edilen Bitcoin’in fiyatını etkileyebilecek birkaç önemli gelişme var. New York Borsası’nın ana şirketi ICE’in Bakkt platformu, birkaç gün içinde hem Bitcoin opsiyon sözleşmelerini bununla birlikte nakit uzlaşılı vadelileri piyasaya sürecek. Bu her iki yeni ürün, 9 Aralık’ta işleme açılacak. Piyasa kurumsal ilginin bir göstergesi olarak kullanıma girecek olan sofistike yatırım ürünlerinin performansını izliyor olabilir. Yeni ürünlerin özellikle ilk performansları piyasayı etkileyebilir.

Noel ve Yılbaşı

Bitcoin ve ABD’deki dinlence günleri arasında bir fiyat ilişkisi bulunduğu bir süredir dillendirilen bir kuram. SFOX, yeni raporunda en büyük kripto paranın bu yıl Amerikan bağısızlık Günü, İşçi Bayramı ve Şükran Günleri tatilleri sırasında sırası ile yüzde 14, 5 ve 21 arttığına dikkat çekerek benzer bir etkinin Noel ile Yılbaşı’nda görülebileceğini ileri sürüyor.

Tatillerin kripto para tutarlarının yükselişinde herhangi bir rol oynadığını kati olarak söylemenin olanaksız olduğunu belirten SFOX, yine de korelasyonun son birkaç tatilde gözlemlenen kripto para performanslarıyla tutarlı olduğunu kaydediyor. Şirket, Bitcoin’in fiyatının genellikle tatillerden önce yükselişe geçtiğini korumak için çaba sarfediyor. CME’deki Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin son işlem gününün Bitcoin’de volatilite yarattığı artık nerede ise kesin olarak kabul ediliyor. Aralık ayı sözleşmeleri son kez 27 Aralık’ta işlem görecek. Bu tarihin öncesinde ve sonrasında Bitcoin fiyatının daha değişken olması planlanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.