Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,720.33
-1050.08
Ethereum
$3,532.12
-55.94
Litecoin
$99.24
+3.5
DigitalCash
$38.37
-0.2
Monero
$135.22
-2.65
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.08
-0.25
Dogecoin
$0.21
-0

Ethereum Kullanıcıları Hard Fork’e Hazır Değil

0 588

Ethereum Kullanıcıları Hard Fork’e Hazır Değil .

Dünyanın en büyük Blockchain platformlarından biri olan Ethereum bundan yalnızca birkaç saat sonrasında Istanbul hard forkunu yayınlayacak. Bir süredir PoS (proof-of-stake) algoritmasına geçmeye çalışan Ethereum geliştiricileri bu hard fork ile bu hedefe biraz daha yaklaşmış olacaklar. Sadece Istanbul hard forkunun eli kulağında olmasına karşın çoğu Ethereum düğümü hemen hemen hard forka hazır değil.Hazır Değiller Ethereum bundan hemen hemen 30 saat şu ana kadarki en büyük güncellemelerinden birini yaşayacak.

Istanbul hard forku ile beraber Ethereum’da özellikle veri depolama ve madencilik algoritmalarıyla ilgili değişiklikler olacak ve DDoS saldırılarına karşı yeni önlemler alınacak. Bunun yanı sıra Ethereum’un Zcash şeklinde öteki ağlarla uyumu da artacak. Ethereum geliştiricileri insanlara Istanbul hard forkunun yaklaşmakta olduğunu hatırlatsalar da çoğu ETH düğümü hemen hemen bu güncellemeye hazır değil benzer biçimde görünüyor. Ethernodes verilerine nazaran ağdaki düğümlerin yüzde 61’i henüz bu güncellemeye hazır değil.Güncelleme Gerekiyor Bu düğümlerin aslına bakarsak önümüzdeki birkaç saat içerisinde kendilerini forka hazırlamaları gerekiyor. Çünkü Istanbul hard forkunun geçmiş sürümlerle uyumu olmayacak.

ETH düğümlerinin aslında özellikle bu güncelleme öncesinde kendilerini senkronize etmeleri gerekiyor çünkü Istanbul hard forku geçmiş sürümlerle uyumlu olmayacak. Eğer bir ETH kullanıcısı güncel olmayan bir sürüm kullanıyorsa bu sürüm fork hemen sonra kendisini fork-öncesi blockchain ile senkronize etmeye çalışacak. Sadece bu blockchain, ETH’nin güncel sürümüyle uyumsuz olacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.