Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,493.39
-2264.71
Ethereum
$3,161.10
-78.68
Litecoin
$83.46
-2.39
DigitalCash
$30.23
-1.19
Monero
$118.87
-2.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-1.91
Dogecoin
$0.15
-0.01

“Bitcoin Dünyanın En İyi Yatırımı Olacak!”: İşte Nedenleri

0 405

“Bitcoin Dünyanın En İyi Yatırımı Olacak!”: İşte Nedenleri

Bitcoin (BTC), 14.000-15.000 dolar bölgesine doğru güçlü bir gerileme olacağı korkusuna rağmen yükseliyor. Lider kripto para şu anda 2020’nin en yüksek seviyesini 18.950 dolar olarak belirledi. Alım baskısı devam ederken Bitcoin’in fiyatı da artmaya devam ediyor. Analist ve uzmanlara göre, şimdi BTC’nin önümüzdeki haftalarda daha fazla yükselmesi için 3 neden var. İşte Bitcoin’deki boğa faktörleri…

1- Bitcoin Wall Street yatırımcılarından fazlası ile destek alıyor

Birincisi ve en önemlisi Bitcoin, kripto para biriminin sadece yıllar önce bir aldatmaca olduğu belirten Wall Street yatırımcılarından fazlası ile destek alıyor. Dünyanın en büyük finans şirketlerinden biri olan Blackrock’taki bir CIO, bu sabah lider kripto para biriminin aramızda kalacağını ve Bitcoin’in altın’ın yerini alabileceğini düşündüğünü açıkladı.

Wall Street Devinin CIO'sundan Bitcoin Açıklaması: "Altının Yerine Geçebilir"

Blackrock gibi büyük şirketlerin 2017 ve 2018’de yoğun bir şekilde kripto para birimlerini incelediği söylendi, ancak bunlar sadece söylentide kaldı. Şimdi ise kurumsal yatırımcı akını gerçeğe dönüşüyor. Şirketteki en üst düzey yetkililerden birinin Bitcoin’i desteklemesi ile Blackrock ve birçok şirket yakında kripto para piyasasına girebilir.

2- Bitcoin’de desteğe dönüşen kritik direnç seviyeleri, ralliyi zirvelere taşıyor

Bitcoin’in devam eden rallisi, artık destek görevi gören temel direnç seviyelerinin teknik bir kopuşunu temsil ediyor. Analistler, lider kripto para birimi geçtiğimiz haftalarda 14.000 dolar, 16.000 dolar ve ardından 17.000 doları desteklere çevirmeyi başardığından beri 20.000 dolara doğru bir hareket bekliyor. Burada önemli olan, analist ve yatırımcıların 20.000 doların Bitcoin’in yükseliş trendi için gerçek bir risk oluşturmasını beklememesidir. Bu durum uzmanlara göre, BTC’nin 2020’de 20.000 dolardan işlem görmesini sağlayabilir.

"Bitcoin'i Anlamıyorum" Diyen Japon Milyarder Zararına BTC Sattığını Açıkladı

3- Bitcoin her zamankinden daha güçlü

Analistlere göre, son ralli aslında Bitcoin’in olumlu temellerinden besleniyor. Dünya salgının olumsuz etkilerini önlemek için fiat para birimlerini şişirme çabalarına devam ederken Bitcoin her zamankinden daha iyi görünüyor. Milyarder bir yatırımcı olan Paul Tudor Jones, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda ve yıllarda dünyanın en iyi yatırımı olabileceğini düşünüyor. Paul Tudor Jones Bitcoin hakkında şunları söyledi:

BU VARLIKLAR LİSTESİNDE İLGİMİ ÇEKEN VE BİR GÜN GMI TARAFINDAN ÖNE ÇIKARILABİLECEK ŞEYLERDEN BİRİ BİTCOİN’DİR. GERÇEK BU… BEN NE PARA NE DE KRİPTO PARA DELİSİ DEĞİLİM. BEN O NESİLDE ÇOK POPÜLER OLAN KRİPTO PARA BİRİMİNE YATIRIM YAPAN Y KUŞAĞINDAN DEĞİLİM. SÜREKLİ DEĞİŞEN ORTAMLARDA SERMAYEMİ KORURKEN FIRSAT SETİNİ YAKALAMAK İSTEYEN BİR YATIRIMCIYIM. BUNU YAPMANIN BİR YOLU, KÜRESEL PARADAKİ MUAZZAM ARTIŞLARA İLK TEPKİ VEREN ARAÇLARA YATIRIM YAPTIĞIMDAN EMİN OLMAKTIR. VE BİTCOİN’İN EN SON ZAMAN DİLİMLERİNDE OLUMLU GETİRİLERİ OLDUĞU GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA, BUNUN DAHA DERİN BİR DALIŞI GARANTİ ETTİĞİ GÖRÜLEBİLİR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.