Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,343.12
-767.54
Ethereum
$3,104.78
-53.43
Litecoin
$86.87
+3.18
DigitalCash
$29.97
-0.6
Monero
$121.13
+2.25
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.98
+0.61
Dogecoin
$0.15
-0

Binance’de de İşlem Gören Popüler Altcoin’de “Exit Scam” Şüphesi

0 314

Binance’de de İşlem Gören Popüler Altcoin’de “Exit Scam” Şüphesi.

Blockchain ve kripto para birimi eğitim platformu Bitfalls’un sahibi Bruno Skvorc’un 8 Mayıs tarihli bir tweet’inin ardından, Haberkoin Loom Network’ü araştırmaya başladı. Tweet’e göre Loom’un artık aktif bir Telegram, Reddit hesabı veya bloğu yok. Ayrıca Skvoric, projenin ana ekibinin de ayrıldığını söyledi: “Çıkılacak herhangi bir şey olsaydı, bir exit scam olduğunu söyleyebilirdim,” dedi.

Artık bu altcoin yok

Loom, ICO’sunu Ocak 2018’de gerçekleştirdi ve Loom token’ını kripto para piyasasının çökmesinden hemen önce satmaya başladı. ICODrops verilerine göre, ICO’da Ethereum tabanlı token’lar için 45.000.000 doların üzerinde para toplandı. Projenin Telegram grubunda, 9 Mayıs tarihli bu mesaj bulunuyor:

“BU KANAL ŞU ANDA KAPALI. LOOM NETWORK, BLOCKCHAİN OYUNLARINDAN BİR İŞLETMEYE DÖNÜŞTÜ; BU NEDENLE PERSONELİMİZİN KURUMSAL SATIŞLARA, DESTEĞE VE SOSYAL YARDIMLARA ODAKLANABİLMESİ İÇİN HERKESE AÇIK KANALLARIMIZI BİRLEŞTİRMEYE KARAR VERDİK.”

Diğer sinyaller

Loom’un Reddit platformu da terk edilmiş görünüyordu ve katılımcılar, projenin güncelleme eksikliğinden bahsediyordu.

Bir katılımcı, neredeyse bir ay önce, Loom’un iletişim eksikliğinin kafa karıştırıcılığından bahsetti. Reddit’teki gönderisinde “Bu sub resmen ölmüş,” yazdı. Uzun süredir güncellemeler hakkında e-mail almadığından da söz etti.

Proje ayrıca, CEO’su Matthew Campbell’in projeden ayrılmasını ilan ettikleri 21 Şubat tarihli Medium yazısından beri o mecrada da herhangi bir şey yayınlamadı. Gönderide, projede uzun süredir yer alan Vadim Macagon’un, çalışmanın yeni CEO’su olarak görev alacağı duyurulmuştu. Gönderide ayrıca projenin iptal edilen ödül programı, yıl için blockchain performans hedefleri, dapp desteği ve diğer küçük ayrıntılar da yer alıyordu. Loom’un 9 Mayıs tarihli Telegram mesajı mevcut kanalın kapandığını gösterse de, bahsedilen detayların birinde “Telegram aracılığıyla geliştirici desteği sağlamak” bulunuyordu. Loom Network doğrulayıcısı olan Stake Capital, 31 Mart’taki tweet’inde Loom’u ölü bir proje olarak nitelendirdi ve Matic’e aktarmayı planladığını açıkladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.