Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,635.45
-25.76
Ethereum
$3,232.06
+35.31
Litecoin
$86.23
+1.15
DigitalCash
$31.34
-0.25
Monero
$120.68
+0.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.18
+0.05
Dogecoin
$0.16
0

Binance Üzerinde Ruble İşlem Çiftleri Rekor Seviyelere Ulaştı

0 263

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı saldırıların ardından Binance’de Ruble tabanlı işlem çiftleri rekor seviyelere ulaşmış durumda. Saldırıların ardından Rusya’ya uygulanan ağır kısıtlamaların insanları buna itmiş olabileceği düşünülüyor. Öte yandan bu durum kripto para piyasalarına önemli bir nakit akışı da başlatabilir.

Rus Yatırımcı Kripto Paralara Yöneliyor

Ukrayna’ya yapılan saldırıların ardından tüm dünyadan Rusya’ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu durumun yaptırımlara dönmesiyle de ilk olarak SWIFT sisteminden Rus bankaların çıkartılacağı açıklanmıştı. Rus yatırımcıların uluslararası ticaretlerini büyük bir sekteye uğratan bu durum insanları kripto paralara yöneltmiş durumda. Olayların ardından Binance başta olmak üzere hemen hemen her borsada Ruble tabanlı işlem çiftleri rekor kırıyor.

Şu anda SWIFT yasağı ile uluslararası para transferlerinde zor anlar yaşayan Rusya’da halk kripto para borsalarına hücum etti. Hem para transferleri hem de varlıklarının değerini korumak için BTC ve ETH alımlarının da arttığı görülüyor. Yine transferlerde kullanmak amacıyla Rus rublesi karşısında en çok işlem gören coin projelerinden biri de USDT oldu. Dolara sabit değerli bir token projesi olan USDT, son günlerde adeta parlamış durumda.

Airbnb CEO’su, Kripto Para Entegrasyonu İçin Çalıştıklarını Açıkladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.