Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,276.97
-2357.48
Ethereum
$3,151.18
-99.21
Litecoin
$83.68
-3.24
DigitalCash
$30.12
-1.49
Monero
$119.70
-1.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.23
-1.84
Dogecoin
$0.15
-0.01

Airbnb CEO’su, Kripto Para Entegrasyonu İçin Çalıştıklarını Açıkladı

0 246

Airbnb CEO’su Brian Chesky, CNBC’de katıldığı bir programda kripto para entegrasyonu için çalıştıklarını açıkladı. Sektörü heyecanlandıran bu girişime ilişkin deneyimli isim şu sözleri kullandı:

“Son günlerde Ukraynalı mültecilerin ev bulabilmesi adına çalışıyorum. Ödemeler konusunda zorlanacaklarını söyleyebilirim ama onların işini kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Aslında ödemeler konusunda tecrübeli bir ekibiz. Son 12 yılda bizim vasıtamızla 330 milyar dolardan fazla bir ödeme gerçekleşti ama bu krizi sadece birkaç gündür yaşadığımız için zorlanabiliyoruz.”

Ukrayna’ya yapılan saldırıların ardından evlerini terk etmek zorunda kalan vatandaşlar çevrimiçi ev kiralama servislerine yöneldiler. Dünyanın en çok kullanılan konaklama platformlarından biri olan Airbnb de bu yoğunluktan en çok etkilenenler arasında. Başından beri kripto paraları savunan Airbnb CEO’su da kripto paraların işleri daha da kolaylaştırabileceklerini düşünüyor. Ekibin hızlı bir şekilde kripto para entegrasyonu için çalıştıklarını açıklayan Chesky, bunun müşteriler tarafından da istendiğini ekledi:

“Ben kişisel olarak kripto paraları savunan birisiyim. Bence ilgi çekici bir teknoloji. Bu yılın başında Twitter hesabımdan bir anket yaptım ve 2022’de insanların bizden en çok ne talep ettiklerini sordum. Açık ara birinci cevap ‘kripto paralar’ çıktı. Dolayısıyla şu anda bir ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. Ancak şu anda bunu yapmamız olası gözükmüyor çünkü bu kadar kısa sürede bir sistemi entegre etmemiz mümkün görünmüyor.”

Terra (LUNA) Yaptığı İnanılmaz Artışla ADA ve SOL’u Geride Bıraktı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.